Podcast: Her er stridspunkterne, når Vestens ledere mødes i London

AJOUR: Nato-alliancens ledere møder hinanden efter den franske præsidents udtalelse om, at alliancen er “hjernedød”, og så skal Mette Frederiksen stå ansigt til ansigt med Donald Trump. Få styr på de vigtigste emner her.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Tyrkiets angreb i Syrien, Emmanuel Macrons udtalelse i The Economist, de famøse to procent, Rusland og Donald Trump.

Der er nok at diskutere for Natos ledere, når de møder hinanden i London 3.-4. december.

Også Mette Frederiksen får sin ilddåb til mødet, hvor hun som en af kun fire skal mødes én til én med Donald Trump. De øvrige er Frankrigs, Tysklands og Italiens øverste ledere.

I løbet af de dage kommer hun formentlig til at skulle svare på spørgsmål om, hvorfor Danmark ikke har en plan for, hvornår man vil bruge to procent af BNP på forsvaret.

I dagens udsendelse ser Altinget Ajour nærmere på de vigtigste emner til mødet i London. Dagens gæst er Andreas Krog, forsvarsredaktør.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Vestager fortæller om Leyen-kommissionens ambitioner Ugens EU-podcast: Vestager fortæller om Leyen-kommissionens ambitioner Næste artikel Podcast: Varsler finansloven for første gang en mindsteløn i Danmark? Podcast: Varsler finansloven for første gang en mindsteløn i Danmark?