Podcast: Kommer coronakrisen til at sætte sig i hovedet på os?

AJOUR: Hvad nu, hvis coronakrisen er forfilmen til noget endnu vildere? Det spørger overvismand og professor på KU Carl-Johan Dalgaard om i denne oplæste artikel. Kan coronakrisen få betydning for menneskers forbrug – og dermed økonomien?

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Carl-Johan Dalgaard, overvismand og økonomiprofessor på København Universitet, rådgiver i disse tider statsministeren i en krise, som ingen endnu kender omfanget af.

De restriktioner, som vi alle er underlagt for tiden, vil med tiden være væk igen. Men kan coronakrisen alligevel komme til at sætte sig fast i hovedet på os mennesker på længere sigt?

Har krisen fungeret som et wakeupcall for, at der faktisk er noget i den her verden, som vi er sårbare over for?

Det spørger overvismanden om i denne oplæste artikel fra Altingets magasin, som magasinredaktør Esben Schjørring har skrevet.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Sådan påvirker den økonomiske krise forhandlingerne om kommunernes økonomi Podcast: Sådan påvirker den økonomiske krise forhandlingerne om kommunernes økonomi Næste artikel Podcast: Hvor tydeligt skal embedsmænd sige fra over for deres minister? Podcast: Hvor tydeligt skal embedsmænd sige fra over for deres minister?