Sommerpodcast: Bør sundhedspolitik tænkes ind i al lovgivning?

PODCAST: Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, fortæller i denne podcast om, hvordan han til tider ser misundeligt på klimaspørgsmålet, og ønsket fra flere aktører om at tænke konsekvensen for klimaet ind i al lovgivning.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Søren Brostrøm, Sundhedsstyrelsens direktør, er blevet et kendt ansigt efter coronakrisen.

Men pandemien er ikke den eneste opgave på direktørens bord. Dér er også spørgsmålet om bedre forebyggelse, som kan sikre, at færre danskere overhovedet når at blive syge.

I denne udsendelse fortæller Brostrøm blandt andet om, hvordan han til internationale konferencer til tider ser lidt misundelig mod klimaspørgsmålet og debatten om at inddrage det emne i al lovgivning. Det kunne nemlig også være et godt instrument at benytte sig af på det sundhedspolitiske område.

Udover forebyggelse taler panelet i udsendelsen også om, hvorvidt kommunerne har kompetencen til at gennemføre de idéer som kan sikre færre mentale syge i befolkningen.

Udover Søren Brostrøm er gæsterne Sidsel Vinge, der er Senior projektleder i Vive og tidligere sundhedschef i Gladsaxe Kommune, og Mads Koch Hansen, der er tidligere formand for Lægeforeningen og netop afgået Lægelig direktør på Sygehus Lillebælt.

Vært er Altingets sundhedspolitiske analytiker, Ole Toft.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Sommerpodcast: Blackstone, andelsboliger og ghettopakker - lyt til artiklen om boligministerens første år Sommerpodcast: Blackstone, andelsboliger og ghettopakker - lyt til artiklen om boligministerens første år Næste artikel Podcast: Ellemanns udmelding om en stram udlændingepolitik vinder ingen valg - men den er nødvendig Podcast: Ellemanns udmelding om en stram udlændingepolitik vinder ingen valg - men den er nødvendig
Konservatives fremgang sker på bekostning af Venstre

Konservatives fremgang sker på bekostning af Venstre

VÆLGERNE VANDRER: Næsten ni ud af ti af Konservatives nye vælgere satte kryds ved Venstre ved sidste folketingsvalg. Det viser en ny analyse af, hvordan vælgerne er vandret siden valget i juni 2019.