Om  
Brian Brorsbøl
Martin Glesner
Natasha Brandt

Stifter af dansk apoteksplatform overlader direktørposten til ekstern profil

Brian Brorsbøl tiltræder som ny administrerende direktør for apoteksplatform Apoteka. Stifter Martin Glesner fortsætter som forretningsudviklingschef med fokus på strategiske projekter og public affairs.

"Jeg ser meget frem til at blive en del af en kompetent og stærk organisation med en masse optimistiske ildsjæle," udtaler Brian Brorsbøl i forbindelse med jobskiftet.
"Jeg ser meget frem til at blive en del af en kompetent og stærk organisation med en masse optimistiske ildsjæle," udtaler Brian Brorsbøl i forbindelse med jobskiftet.Foto: Pressefoto
Sophie Bavnhøj

Den digitale apoteksplatform Apoteka har fået ny administrerende direktør.

Stifter Martin Glesner er trådt tilbage og overlader direktørposten til Brian Brorsbøl, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Brian Brorsbøl kommer fra en stilling som marketingdirektør i virksomheden Ageras og har tidligere været administrerende direktør for blandt andet firmaet Salary, der blev solgt til Ageras i 2021.

Chefskiftet kommer samtidig med, at Apoteka også byder Natasha Brandt, administrerende direktør for Saxo, velkommen som nyt bestyrelsesmedlem.

"Jeg er meget glad for at få Natasha Brandt og Brian Brorsbøl med på holdet. De kommer begge med stærke kommercielle kompetencer, et stærkt innovation- og kundefokus, og det bliver en stor gevinst for vores fortsatte arbejde med at styrke Apotekas strategi, ledelse og kultur," udtaler bestyrelsesformand Petter Sundberg.

Stifter Martin Glesner fortsætter i Apoteka og vil fremover have fokus på strategiske projekter og public affairs, især med henblik på at udforske de samfundsmæssige muligheder, oplyser virksomheden.

 

0:000:00