Om  
Rasmus Holm Hansen

Kammeradvokaten hiver nye partnere frem

Kammeradvokaten, der leverer advokatydelser til centraladministrationen, har udnævnt fire nye partnere.

Line Jenvall

Fire unge advokater rykker op i hierarkiet hos Kammeradvokaten, og er nu udnævnt til partnere.

Det drejer sig om Peter Hedegaard Madsen, Jakob Kamby, Sune Riisgaard og Rasmus Holm Hansen.

De har alle været en del af firmaets toårige udviklingsprogram ’High Potential’, men virker indenfor forskellige teams i virksomheden.

Rasmus Holm Hansen rådgiver i entreprise- og udbudsretlige sager, og har omkring ti års erfaring fra virksomheden. Han har blandt andet været engageret i sager om forsvar og sikkerhed, og har derudover arbejdet med store, komplekse anskaffelser og byggerier, eksempelvis etableringen af hospitaler i Region Hovedstaden og indkøb af pansrede mandskabsvogne til Forsvaret.

Peter Hedegaard Madsen leder teamet ”Finans og Virksomheder”, hvis fokus ligger på rådgivningen af myndigheder, fonde og selskaber i forbindelse med finansiel regulering og selskabsret. Han har blandt andet været engageret som rådgiver i forbindelse med stiftelsen af Nordsøenheden og Fjordforbindelsen Frederikssund.

Jakob Kamby leder virksomhedens stats- og forvaltningsretslige team, og har blandt andet haft fokus på digitalisering, kvalitetssikring og effektivisering i den offentlige sektor.

Sune Riisgaard rådgiver myndigheder i sager om stat, moms og afgifter, og har gennem flere projekter assisteret SKAT. Derudover har han ansvaret for firmaets rådgivning af skatteforvaltningen i Grønlands Hjemmestyre.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Rasmus Holm Hansen

Partner, advokat (H), Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith
cand.jur. (Aarhus Uni. 2006)

0:000:00