Om  
David Trads

David Trads genopstiller ikke til Folketinget

Efter nøje overvejelser har Davids Trads valgt at trække sig som folketingskandidat i Egedal-kredsen. Det har været rørende og lærerigt at være en del af fællesskabet op til valget, fortæller han.

Sofie Hvemon

Den mangeårige journalist David Trads genopstiller ikke for Socialdemokratiet oven på valgnederlaget i juni. Det meddeler han på sin Facebook-profil.

Her skriver han blandt andet: "Når jeg trækker mig som kandidat nu, er det, fordi jeg tror på, som amerikanerne siger det: Get over it – and move on!"

David Trads fik 2.776 personlige stemmer til folketingsvalget, men det var altså ikke nok til en plads i den nye regering.

Fremtiden vil ifølge David Trads byde på andre ting, han finder spændende og vigtigt. Herunder vil han arbejde videre med klimaet, foredrag, radio og tv.

Han opfordrer desuden andre til at gribe chancen og selv stille op til Folketinget. Samtidig sender han en kommentar til nogle af sine politiske modstandere:

"Og til de få derude, der fryder sig over at se mig lide nederlag, siger jeg: Kig jer selv i spejlet og tænk på, hvor meget sjovere jeres liv ville være, hvis I tænkte mere positivt."

Her ses David Trads' opslag:

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

David Trads

Journalist, forfatter og kommentarskribent
journalist (DJH 1994)

0:000:00