Brixtofte skifter til CD

Den omstridte tidligere Farum-borgmester Peter Brixtofte skifter fra Venstre til CD for at redde stumperne af sin politiske karriere. Mimi Jacobsen (CD) byder ham hjerteligt velkommen.
Kristian Lund Pedersen

I dag står CD med partileder Mimi Jakobsen for de idealer, som har gjort mig aktiv i politik. Jeg glæder mig derfor til at støtte partiet for at CD igen kan blive repræsenteret i Folketinget og i det kommunale selvstyre rundt omkring i Danmark.

Peter Brixtofte (CD)
Tidl. Farum-borgmester
Farums tidligere borgmester, folketingsmedlem Peter Brixtofte, har besluttet sig for at melde sig ud af Venstre og ind i CentrumDemokraterne:

"I dag står CD med partileder Mimi Jakobsen for de idealer, som har gjort mig aktiv i politik. Jeg glæder mig derfor til at støtte partiet for at CD igen kan blive repræsenteret i Folketinget og i det kommunale selvstyre rundt omkring i Danmark," siger Peter Brixtofte i en pressemeddelelse.

Peter Brixtofte har inden sin indmeldelse i CD orienteret ledelsen af partiet. Både CDs' landsformand, Mimi Jakobsen, og partiets tidligere gruppeformand, Peter Duetoft, hilser Peter Brixtofte velkommen i partiet.

Mimi Jakobsen siger, at Peter Brixtofte skal være hjerteligt velkommen i CD med henvisning til den tidligere Farum-borgmesters politiske linje.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00