Cavling-modtagere skilles som uvenner

Cavling-prisvinderne Morten Pihl og Jakob Priess-Sørensen er blevet uvenner. Makkerskabet holdt ikke til en artikel, der måtte berigtiges. De to beskylder nu hinanden for at være årsag til tab af troværdighed.

For fanden, selvfølgelig har min dømmekraft svigtet. Det har jeg også sagt til Morten. Alle og enhver, der har en journalistisk baggrund, ved da godt, at den her artikel var ude i hampen

Jakob Priess-Sørensen
Journalist, Cavling-modtager
De to Cavling-prisvindere fra B.T., der sammen afslørede Farums borgmester, MF Peter Brixtofte (løsgænger, tidligere V), er gået fra hinanden - som uvenner.

»Dette er ret usædvanligt, og jeg bryder mig ikke om det. Men jeg er af den opfattelse, at I alle bør vide det, da rygterne vil gå, og sandheden alligevel altid kommer for en dag. Jakobs og mit til tider velfungerende samarbejde er desværre endt i uvenskab.«

Det skriver Cavling-prisvinderen Morten Pihl i en mail til sine kolleger i B.T.-huset. Han har i øvrigt forladt B.T. til fordel for en stilling på Jyllands-Posten.

Morten Pihl og Jakob Priess-Sørensen blev uvenner, efter at Jakob Priess-Sørensen i midten af juli skrev en Farum-artikel, B.T. senere måtte beklage.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00