Om  
Kristian Brændstrup Bech

Håndværksrådet henter seniorrådgiver hos Socialdemokraterne

Kristian Brændstrup Bech forlader Christiansborg, hvor han har været seniorrådgiver for Socialdemokraterne for at blive ny erhvervspolitisk konsulent i Håndværksrådet.

Line Jenvall

Håndværksrådets nye erhvervspolitiske konsulent hedder Kristian Brændstrup Bech og kommer fra Socialdemokraterne, hvor han har været seniorrådgiver.

Det skriver Håndværksrådet i en pressemeddelelse.

Kristian Brændstrup Bech er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet og har tidligere været ansat i Social- og Indenrigsministeriet som fuldmægtig. Efter at han kom til Socialdemokraterne har han blandt andet rådgivet partiets politiske ordfører, men nu er det Håndværksrådet, der får fornøjelsen af hans indsigt og analyser.

Her skal han blandt andet være sekretær for brancheforeningens autoudvalg og varetage organisationens politiske interesser i relation til for eksempel digitalisering af små og mellemstore virksomheder, skatte- og afgiftspolitik.

Kristian Brændstrup Bech rykker ind samtidig med, at Håndværksrådet får ny cheføkonom. Den stilling går til brancheorganisationens egen chefkonsulent, Lars Magnus.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kristian Brændstrup Bech

Chefkonsulent, SMVdanmark
cand.scient.adm. (Aalborg Uni. 2009)

0:000:00