Om  
Morten Reimar

Tidligere rådgiver i Venstre og Radikale stifter eget bureau

Tidligere presserådgiver i Venstre og Radikale Morten Reimar starter op som selvstændig med eget kommunikations- og PR-firma.

Morten Reimar vælger at starte sit eget kommunikations- og PR-bureau op.
Morten Reimar vælger at starte sit eget kommunikations- og PR-bureau op.Foto: Kasper-Emil Tornfeldt
Lærke Møller Hansen

Forhenværende spindoktor Morten Reimar vælger at blive selvstændig.

Han etablerer eget kommunikations- og PR-bureau.

Det oplyser han i en pressemeddelelse.

”Jeg har lavet en del. Alt fra lyrik til indercirklen af dansk politik. Fra virksomhedskommunikation til featurejournalistik. Den røde tråd har hele tiden været storytelling, altså hvad du fortæller og hvordan du fortæller det. Det vil jeg blive ved med, nu som selvstændig kommunikationsrådgiver,” fortæller Morten Reimar.

Den nystiftede virksomheds navn er Reimars Bureau og har fokus på politisk kommunikation for partier og politikere, men også virksomheder, NGO’er og andre.

Opgaverne spænder bredt fra SoMe-optimering, brandingstrategier, oplæg og kurser, krisekommunikation til sparring.

”Min drøm er, at det her kan blive kommunikationsbureauet for dem, der hader kommunikationsbureauer. Så hvis du er træt af lange møder uden indhold, højtflyvende visioner til skrivebordsskuffen og overambitiøse PowerPoint-præsentationer, så ring,” udtaler Morten Reimar.

Morten Reimar har baggrund på Christiansborg, hvor han har arbejdet som personlig rådgiver for den politiske ordfører i Venstre, Sophie Løhde, som seniorpresserådgiver i Radikale og presserådgiver i Venstre.

Samtidig er han forfatter til bogen ”Uffe Mod Magten” om Alternativet og fast tilknyttet klummeskribent på Altinget, hvor han skriver om politisk kommunikation.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Reimar

Selvstændig kommunikationsrådgiver, Reimars Bureau, fhv. rådgiver i Venstre og Radikale
journalist (DMJX 2017)

0:000:00