Thomas Danielsen
 svarer 
Nick Hækkerup

Thomas Danielsen (V) spørger justitsministeren, Nick Hækkerup, om det er politiet, der fremover skal afgøre antal af jagtrifler og salonrifler, en jagttegnsløser har brug for til de forskellige jagtformer

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 132, Spørgsmål 2
Vil ministeren redegøre for, om det er politiet, der fremover skal afgøre antal af jagtrifler og salonrifler, en jagttegnsløser har brug for til de forskellige jagtformer?

Svar fra torsdag den 14. januar 2021
Som det fremgår af lovforslagets pkt. 2.2.3, har lovforslagets del om ændring af lov om våben og eksplosivstoffer (våbenloven) til hensigt at ensarte og forenkle afgifterne i våbenlovens § 6 b, stk. 1, 1. pkt., og stk. 2, under hensyntagen til pris- og lønudviklingen.

Hensigten med lovforslaget er således ikke at fastsætte regler om, at det er politiet, der fremover skal afgøre antal af jagtrifter og salonrifler, som en jagttegnsløser har brug for.

Side
0:000:00