Spejdere: De unge skal inddrages i den politiske beslutningstagen

TV-DEBAT: De unge skal i større grad inddrages i den politiske beslutningstagen, og det skal blandt andet ske ved at lade de unge stemme på deres skoleinstitutioner, siger Mathias Hesseldahl og Daniel Fisker i det første debatindlæg i vores nye debat ”Unge Civile Stemmer”.

De to første debattører i Altinget: civilsamfunds nye debat "Unge civile stemmer" er Mathias Hesseldahl og Daniel Fisker.

Mathias Hesseldahl er 19 år og frivillig hos Spejderne. Han går til daglig på Vejle Tekniske Gymnasium. Han interesserer sig især for adventure racing og forskning i frivillighedskultur.  

Se redaktøren præsentere den nye debat 

Daniel Fisker er 17 og er ligesom Mathias Hesseldahl frivillig hos Spejderne. Han læser på HHX Merkantilt Gymnasium i Slagelse. Daniel er også politisk aktiv i SF Ungdom og interesserer sig for politik og samfundsforhold.

Har du lyst til at blande dig, så hold dig ikke tilbage. Vi stiller kun to krav: Du skal være under 20, og du skal filme en video med din telefon.

Videoen må max. vare tre minutter. Send den i en mail på Olesen@Altinget.dk

 

Forrige artikel FOA: Vi repræsenterer også medlemmerne, når de har fri FOA: Vi repræsenterer også medlemmerne, når de har fri Næste artikel Dansk Sygeplejeråd: Fællesskab med fælles mål Dansk Sygeplejeråd: Fællesskab med fælles mål