Debat

Spejdere: De unge skal inddrages i den politiske beslutningstagen

TV-DEBAT: De unge skal i større grad inddrages i den politiske beslutningstagen, og det skal blandt andet ske ved at lade de unge stemme på deres skoleinstitutioner, siger Mathias Hesseldahl og Daniel Fisker i det første debatindlæg i vores nye debat ”Unge Civile Stemmer”.

Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

De to første debattører i Altinget: civilsamfunds nye debat "Unge civile stemmer" er Mathias Hesseldahl og Daniel Fisker.

Mathias Hesseldahl er 19 år og frivillig hos Spejderne. Han går til daglig på Vejle Tekniske Gymnasium. Han interesserer sig især for adventure racing og forskning i frivillighedskultur.  

Se redaktøren præsentere den nye debat 

Daniel Fisker er 17 og er ligesom Mathias Hesseldahl frivillig hos Spejderne. Han læser på HHX Merkantilt Gymnasium i Slagelse. Daniel er også politisk aktiv i SF Ungdom og interesserer sig for politik og samfundsforhold.

Har du lyst til at blande dig, så hold dig ikke tilbage. Vi stiller kun to krav: Du skal være under 20, og du skal filme en video med din telefon.

Videoen må max. vare tre minutter. Send den i en mail på [email protected]

 

Dokumentation

Unge civile stemmer:
I den kommende tid vil vi på Altinget: civilsamfund give de unge noget tiltrængt taletid, hvor de får mulighed for at give deres perspektiv på, hvilke udfordringer vi står over for, og hvordan civilsamfundet kan være med til at løse dem.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00