Se listen: Her er de organisationer, der skal rådgive minister om forebyggelse af vold mod børn

Arbejdsgruppen skal komme med anbefalinger til, hvordan vold i børn og unges hverdagsliv kan undgås og starter sit arbejde efter sommerferien. Se, hvem der er blevet inviteret til at udarbejde anbefalingerne, her.

Arbejdsgruppen er en del af aftalen om SSA-reserven for 2024-2027, som blev indgået i efteråret 2023.
Arbejdsgruppen er en del af aftalen om SSA-reserven for 2024-2027, som blev indgået i efteråret 2023.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Simon Lessel

En arbejdsgruppe med en række børneorganisationer begynder til august arbejdet med at udvikle anbefalinger til, hvordan vold mod børn og unge kan undgås.

”Ingen børn skal vokse op i et hjem med fysisk eller psykisk vold. Det tager vi i regeringen meget alvorligt. Derfor har vi nu nedsat en arbejdsgruppe, der skal sætte fokus på problemet. For det er vigtigt, at alle børn kan vokse op i et trygt og sikkert hjem,” skriver ministeren på Facebook og fortsætter:

”Arbejdsgruppen skal blandt andet komme med anbefalinger på det sociale område med fokus på forebyggelse, opsporing og behandling af børn og unge, som bliver udsat for vold i hjemmet.”

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024