Ungdommens Folkemøde vil række ud til udsatte unge

MOD PÅ MERE: De unges eget folkemøde var et stort tilløbsstykke, men arrangørerne vil gerne nå endnu bredere ud næste år.

Folkemødet mødte massiv opbakning med omkring 10.000 deltagere. Men arrangørerne vil gerne nå endnu længere ud næste år.
Folkemødet mødte massiv opbakning med omkring 10.000 deltagere. Men arrangørerne vil gerne nå endnu længere ud næste år.Foto: Scanpix
Rasmus Dahl Løppenthin

Det er virkelig vigtigt for os, at folkemødet bliver for alle unge. Og at det ikke skal være en hæmsko at have et handicap.

Kenneth Salomonsen
Arrangør, Ungdommens Folkemøde

Med mere end 10.000 besøgende og et overflødighedshorn af stande og debatter er det svært at bevare pessimismen hos arrangørerne af Ungdommens Folkemøde, der blev afviklet i Søndermarken torsdag og fredag.

Alligevel ser initiativtager Kenneth Salomonsen fra Ungdomsbureauet en mulighed for at gøre det endnu bedre næste år. For man lykkedes ikke med at gøre socialt udsatte unge til en integreret del af arrangementet.

“Vi har en ambition om, at det skal være hele Ungdommens Folkemøde, og vi har ikke landet den endnu. Men vi vil gerne række ud til flere udsatte grupper. Men vi har også forståelse for, at der skal tages hånd om dem på en særlig måde, hvis de skal blive en del af det,” siger han.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00