5. december 202317:00 - 20:30
Møde: Politisk netværk om klima og bæredygtighed

Danmarks Idrætsforbund inviterer til netværksmøde om klima og bæredygtighed hos Nordea-fonden.

Interessen for miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed er hastigt stigende. Nyt EU-direktiv stiller krav til store virksomheder om at foretage ESG-rapporteringen, mens nationale ambitioner om at bruge ressourcer forsvarligt bliver stadig tydeligere. Det kommer konkret til udtryk i Nordea-fondens vægtning af bæredygtighed samt i DIF og DGI’s foreningspuljes grønne fokus.

Hvilke nye krav stiller det til specialforbund og foreninger? Hvilke muligheder giver det? Hvilke nye partnerskaber kan bidrage til arbejdet? Og hvordan kan DIF og forbundene bedst hjælpe foreningerne?

Netværksmødet afholdes ved Nordea-fonden, hvorfra projektchef Sara Line Bohn vil fortælle om kravene, de som fond introducerer, og hvordan de forsøger at understøtte bevillingsmodtagere i at skabe størst mulig bæredygtighed i deres initiativer. På mødet vil du også få mulighed for at drøfte konkrete initiativer fra idrættens side med de andre deltagere samt Nordes-fonden. Mødet afsluttes med en middag kl. 19.15 på Rufino Osteria lige rundt om hjørnet fra Nordea-fonden. Du er også velkommen til kun at deltage i mødet ved Nordea-fonden.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00