29. februar 202408:45 - 15:50
Konference: Frivillighed og velfærd - Brobygning til trivsel

Social- og Boligstyrelsen, Center for Frivilligt Socialt Arbejde, KL og Komponent er gået sammen om at arrangere konferencen "Frivillighed og velfærd 2024 - brobygning til trivsel". En konference, der styrker samarbejdet mellem civilsamfundsorganisationer og offentlige instanser.

Social- og Boligstyrelsen, Center for Frivilligt Socialt Arbejde, KL og KomponentOdeon, Odeons Kvarter 1, Odense C

Vejen til et stærkt og velintegreret tværfagligt samarbejde mellem offentlige og civile aktører er meningsfuldt og vigtigt - men det kan også være udfordrende.

Frivillige og offentlige aktører arbejder ud fra forskellige normer, kompetencer, rationaler og kommunikationsmetoder, hvilket både kan skabe potentialer og udfordringer i samarbejdsrelationerne. Det skal vi turde tale om!

På konferencen lægges der derfor op til dialog om det, der kan være svært, om konflikter og tabuer både inden for det frivillige arbejde og i samarbejdsrelationerne.

Dagen byder på en dynamisk blanding af vidensoplæg, inspirerende cases og rig mulighed for videndeling og netværksopbygning med engagerede mennesker.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anne-Camilla Nielskov

Direktør, Fri af Misbrug, stifter, direktør, bestyrelsesmedlem, De Anbragtes Vilkår, RådgivningsDanmark
Master i Socialt Entreprenørskab & socialrådgiver

Kira West

Formand, Rådet for Social Udsatte, direktør, Hjem til Alle Alliancen
cand.scient.soc. (Roskilde Uni. 2004), diplomuddannelse i ledelse (2012)

Laura Auken Larsen

Centerchef, Center for Frivilligt Socialt Arbejde, bestyrelsesmedlem, Akademiet for Social Innovation, Settlementet på Vesterbro, Demokrati Garage, forfatter
cand.scient.soc. (Roskilde Uni. 1995)

0:000:00