Peter Skaarup
 svarer 
Peter Hummelgaard

Vil ministeren redegøre for, hvordan ministeren agter at få sat en stopper for, at organisationer i Danmark kan samle penge ind til at finansiere militante formål og terroraktiviteter?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Retsudvalget, Spørgsmål 517

Vil ministeren redegøre for, hvordan ministeren agter at få sat en stopper for, at organisationer i Danmark kan samle penge ind til at finansiere militante formål og terroraktiviteter, som det er tilfældet med Dansk Velgørenheds Halvmåne, der uddeler penge til Hamasmedlemmer samt støtter Hamas-skoler og militærtræning? Vil ministeren desuden redegøre for, hvorfor straffelovens § 114 b endnu ikke har været taget i brug i forbindelse med Dansk Velgørenheds Halvmånes indsamlinger til projekter i Gaza? Der henvises til artiklen ”Dansk organisation har støttet Hamas-skoler” fra Information den 3. januar 2024.

Svar fra onsdag den 31. januar 2024

Der henvises til den samtidige besvarelse af spørgsmål nr. 518 (Alm. del) ra Folketingets Retsudvalg.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00