Mette Thiesen
 svarer 
Pernille Rosenkrantz-Theil

Mette Thiesen (DF) spørger social- og boligministeren, Pernille Rosenkrantz-Theil, hvor mange personer med udviklingshæmning uden lovligt ophold, der er anbragt på institution i Danmark

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 95, Spørgsmål 1
Vil ministeren redegøre for, hvor mange personer med udviklingshæmning uden lovligt ophold, der er anbragt på institution i Danmark, hvad deres oprindelsesland er, samt hvad deres diagnose er og for hvilke gerninger, de er idømt behandling?

Svar fra torsdag den 8. februar 2024
”Vil ministeren redegøre for, hvor mange personer med udviklingshæmning uden lovligt ophold, der er anbragt på institution i Danmark, hvad deres oprindelsesland er, samt hvad deres diagnose er og for hvilke gerninger, de er idømt behandling?

Svar:

Jeg kan oplyse, at Social-, Bolig- og Ældreministeriet ikke er i besiddelse af de oplysninger, der anmodes om i spørgsmålet. Dette skyldes, at ministeriet ikke er involveret i behandlingen af de konkrete sager. Jeg kan endvidere oplyse, at der ikke sker nogen særskilt registrering af de pågældende sager, heller ikke hos andre myndigheder.
0:000:00