Om  
Svend Tøfting

Nordjyde hædret til verdenskongres om intelligent transport

For sit mangeårige arbejde for at fremme intelligente transportsystemer hjemme og i udlandet, blev projektleder i Region Nordjylland, Svend Tøfting, hædret med en pris til årets ITS Verdenskongres.

Astrid Johanne Bjørnskov

På den internationale kongres om intelligente transportsystemer, ITS World Congress, blev projektleder Svend Tøfting hædret med en ærespris. Det skriver Region Nordjylland i en pressemeddelelse.

Ud over at trække Verdenskongressen til København i år har Svend Tøfting tidligere medvirket til at få kongressen til Aalborg i 2007, ligesom han generelt har sat Danmark på verdenskortet inden for udvikling af de såkaldte intelligente transportsystemer. Begrebet dækker over teknologier og services, der kan sikre en mere effektiv trafikafvikling og øget trafiksikkerhed.

"Jeg er meget stolt over anerkendelsen, og ikke mindst er jeg glad for, at jeg gennem årene hos både Region Nordjylland og Nordjyllands Amt har haft mulighed for at udvikle intelligente transportsystemer på globalt plan med et solidt regionalt afsæt. Vi har i Nordjylland arbejdet så målrettet med mobilitetsområdet, at resten af landet nu kommer på besøg for at blive inspireret. Det viser lidt om, at vi er på rette vej," siger Svend Tøfting.

Altinget logoDigital
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget digital kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00