Ny temadebat: De vigtigste anbefalinger til et nyt folketing

Folketingsvalget er overstået, regeringsforhandlingerne er i gang, og snart får vi en ny regering. Derfor har Altinget i en ny temadebat bedt relevante aktører om deres vigtigste anbefalinger til Folketinget på det digitale område.

Altinget Digital spørger i en ny temadebat en række aktører om deres ønsker til det nye folketing på det digitale område.
Altinget Digital spørger i en ny temadebat en række aktører om deres ønsker til det nye folketing på det digitale område.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Emma Brink

Et historisk folketingsvalg er overstået, regeringsdannelsen er undervejs, og det nye folketing sidder klart.

Folketingsvalget bragte flere anbefalinger til det digitale område med sig. Flere aktører og it-ordførere har efterspurgt, at digitaliseringsområdet fik sin egen minister, og Dansk IT har foreslået, at der nedsættes et digitaliseringsudvalg til at sikre en koordineret digitalisering på tværs af fagområder.

To it-eksperter har også i Altinget anbefalet en kommende regering at etablere en it-havarikommission for at undgå milliardskandaler fra kuldsejlede it-projekter i fremtiden. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024