Om  
Jens Peter Hegelund Jensen

Ny kommunaldirektør i Ringkjøbing-Skjern

Et enigt byråd i Ringkjøbing-Skjern Kommune har valgt Jens Peter Hegelund Jensen som ny kommunaldirektør. Den 45-årige nuværende direktør i Aarhus' næststørste boligselskab, Alboa, starter i sin nye stilling 1. december.

Kirsten Ida Enemark

Ringkjøbing-Skjern kommune får 1. december en ny kommunaldirektør, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Den nye kommunaldirektør, Jens Peter Hegelund Jensen, har en embedseksamen i forvaltning, som han haft gavn af gennem hele sin karriere. Han er særligt erfaren på det kommunale område, hvor han blandt andet tidligere har fungeret som direktør i Silkeborg kommune. Her har han arbejdet med Handicap og Psykiatri, Sundhed og Omsorg, Teknik og Miljø samt Job og Borgerservice. 

"Jens Peter Hegelund Jensen bliver en erfaren og kvalificeret kommunaldirektør, der kender den kommunalpolitiske hverdag indefra. Han har fokus på og blik for vores erhvervsmæssige styrker og udfordringer og for videreudvikling af de kommunale kerneopgaver. Jeg er overbevist om, at han er den helt rette til at stå i spidsen for blandt andet vores dagsorden om samskabelse i tæt samarbejde med borgere og erhvervsliv," lyder det fra borgmester Iver Enevoldsen i pressemeddelelsen.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00