Podcast: Derfor tøver regeringen med at male finansloven grøn

AJOUR: Støttepartierne presser på for at komme i gang med nye klimatiltag, men S-regeringen er mere interesseret i at holde klimaforhandlinger og finanslov adskilt.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Regeringens støttepartier vil se handling på klimaområdet, og i regeringens finanslovsudspil er der slet ikke nok tiltag, mener de.

Det er meldingen fra støttepartierne, der er utålmodige efter at komme i gang med at få reduceret Danmarks udslip af drivhusgasser.

Men regeringen satser i stedet på at lande en bred aftale om klimaloven og vil først i det nye år kigge på konkrete klimatiltag.

Altinget Ajour ser nærmere på den sag i dagens udsendelse, hvor klimaredaktør Morten Øyen er gæst.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Podcast: Altinget guider dig igennem overraskelser og udeladelser i lovkataloget Podcast: Altinget guider dig igennem overraskelser og udeladelser i lovkataloget Næste artikel Podcast: Kan man være et grønt foregangsland og stadig hente olie op af undergrunden? Podcast: Kan man være et grønt foregangsland og stadig hente olie op af undergrunden?
Velux Fondene: Vi har mod på mere grøn impact

Velux Fondene: Vi har mod på mere grøn impact

GOD INVESTERING: Velux Fondene har forstærket deres fokus på investeringer, der både gavner bundlinjen og miljøet. Ikke på grund af markante resultater endnu, men fordi de tror på, at de gode afkast vil komme.