Podcast: Derfor tøver regeringen med at male finansloven grøn

AJOUR: Støttepartierne presser på for at komme i gang med nye klimatiltag, men S-regeringen er mere interesseret i at holde klimaforhandlinger og finanslov adskilt.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Regeringens støttepartier vil se handling på klimaområdet, og i regeringens finanslovsudspil er der slet ikke nok tiltag, mener de.

Det er meldingen fra støttepartierne, der er utålmodige efter at komme i gang med at få reduceret Danmarks udslip af drivhusgasser.

Men regeringen satser i stedet på at lande en bred aftale om klimaloven og vil først i det nye år kigge på konkrete klimatiltag.

Altinget Ajour ser nærmere på den sag i dagens udsendelse, hvor klimaredaktør Morten Øyen er gæst.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Podcast: Altinget guider dig igennem overraskelser og udeladelser i lovkataloget Podcast: Altinget guider dig igennem overraskelser og udeladelser i lovkataloget
Landbrug & Fødevarer nedsætter et klimaråd

Landbrug & Fødevarer nedsætter et klimaråd

KLIMANEUTRAL: Klimaprofessor Katherine Richardson bliver formand for et nyt klima advisory board, der skal hjælpe landbruget med at indfri visionen om klimaneutrale fødevarer i 2050. "Et af de store problemer indtil nu har været, at man taler ud fra business as usual," siger hun.