Metal-formand om væld af bestyrelsesposter: "Det er ikke et 37 timers job. Og det har det heller ikke været for Per Christensen"

Det er en naturlig del af den danske model, at der følger flere bestyrelsesposter med topstillingerne i fagbevægelsen og arbejdsgiverorganisationerne. Det mener Claus Jensen, der selv har overtaget tjansen som formand for Arbejdernes Landsbank fra den afgående 3F-boss Per Christensen. "Jeg har aldrig fået kritik for hverken at være uforberedt eller ikke at deltage de steder, jeg sidder," siger han. 

Claus Jensen genopstiller ikke til bestyrelsen i Vestjysk Bank, efter han er blevet udpeget som bestyrelsesformand i Arbejdernes Landsbank. 
Claus Jensen genopstiller ikke til bestyrelsen i Vestjysk Bank, efter han er blevet udpeget som bestyrelsesformand i Arbejdernes Landsbank. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Da Per Christensen tirsdag takkede af i 3F, sagde han ikke kun farvel til posten som forbundsformand. 

I forbindelse med afskeden var Per Christensen også færdig som bestyrelsesformand i Arbejdernes Landsbank og PensionDanmark.

Forbundsformand i Dansk Metal, Claus Jensen, måtte onsdag overtage posten som bestyrelsesformand i Arbejdernes Landsbank fra Per Christensen efter et ekstraordinært bestyrelsesmøde i banken. 

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00