Theresa Scavenius
 svarer 
Lars Aagaard Møller

Theresa Scavenius (ALT) spørger klima-, energi- og forsyningsministeren, Lars Aagaard, om det giver tilstrækkelig forbrugerbeskyttelse mod høje priser, hvis Forsyningstilsynet blot skal lægge aftaleparternes tro og love-erklæring til grund for behandlingen af ansøgningerne og ikke foretage en grundig behandlingen af ansøgninger

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 24, Spørgsmål 12
Ministeren fremhæver i svar på spørgsmål 10, at Forsyningstilsynet ved behandlingen af ansøgninger om undtagelse for prisregulering kan lægge aftaleparternes erklæring på tro og love til grund. Mener ministeren, at det giver tilstrækkelig forbrugerbeskyttelse mod høje priser, hvis Forsyningstilsynet blot skal lægge aftaleparternes tro og love-erklæring til grund for behandlingen af ansøgningerne og ikke foretage en grundig behandlingen af ansøgninger? Spørgsmålet stilles i lyset af Rigsrevisionens beretning nr. 11/2022 om »Tilsynet med aftaler i forsyningssektoren« med Statsrevisorernes bemærkninger.

Svar fra tirsdag den 28. februar 2023
Jeg henviser til besvarelsen af spørgsmål 11.
0:000:00