Fødevarenavne i direkte kontakt med befolkningen

Sid derhjemme i kontorstolen og debatter med formand for fødevareudvalget Chr. H. Hansen (DF), fødevareordførene Ritt Bjerregaard (S), MEP Niels Busk (V), Villy Dyhr fra Forbrugerrådet og Landbrugsraadets præsident, Peter Gæmelke. Det er der mulighed for torsdag 29/4-04.
Claus Iversen

Der er en manglende folkelig deltagelse i de europæiske beslutninger. Mange borgere finder EU-systemet for fjernt, og at beslutningerne er for svære at gennemskue og påvirke. Derfor afholder vi denne interaktive høring, som bringer EU-politik direkte ind i dagligstuen.

Peter von Kohl
Ordstyrer
Torsdag er der mulighed for at sidder derhjemme foran computeren med en kop varm mokka i den ene hånd og samtidig deltage i en debat med bl.a. formanden for fødevareudvalget, Chr. H. Hansen (DF), fødevareordførene Ritt Bjerregaard (S), MEP Niels Busk (V), Villy Dyhr fra Forbrugerrådet og Landbrugsraadets præsident, Peter Gæmelke.

For at 'råde bod på' det parlamentarisk underskud på det EU-politiske område i Danmark, som Magtudredningen har påpeget, afholder Europaudvalget en interaktiv høring, hvor man kan deltage i debatten hjemmefra, hvis man har en computer og en internetopkobling.

"Der er en manglende folkelig deltagelse i de europæiske beslutninger. Mange borgere finder EU-systemet for fjernt, og at beslutningerne er for svære at gennemskue og påvirke. Derfor afholder vi denne interaktive høring, som bringer EU-politik direkte ind i dagligstuen," siger journalist og ordstyrer Peter von Kohl.

Der er fem forskellige sager, som skal debatteres med henblik på at sætte fokus på samspillet mellem Folketinget, Europa-Parlamentet og organisationerne, bl.a. GMO-debatten.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00