Chefredaktør: DF er vælgerbedrag

Fredag udkommer på Gyldendal en stærkt kritisk bog om Dansk Folkeparti, skrevet af Dagbladet Informations kommende chefredaktør David Trads. Interview og citater fra bogen.
Rasmus Nielsen

Hele partitoppen har været igennem meget voldsomme meningsskift. Derfor er det vigtigt at beskrive, hvad de har sagt og ment. Det kunne jo sagtens tænkes, at de skiftede mening igen, ikke?

David Trads
Forfatter til bogen
En stærkt kritisk bog om Danmarks tredje største parti ser dagens lys. "Danskerne først! - en historie om Dansk Folkeparti" (Gyldendal).

Det er forfatteren David Trads' tese, at alle kender ét billede af partiet, nemlig det Pia Kjærsgaard gerne selv vil tegne af sit Dansk Folkeparti. Danmarks eksistens som selvstændig nation er truet af tilstrømmende udlændinge og et anmassende EU, og kun et stærkt Dansk Folkeparti kan redde danskerne.

Trads (der ikke er forbundet med den fængslede bygge-matador Rasmus Trads) ønsker derimod med sin bog at tegne et anderledes skarpt og kritisk billede af de seneste års store politiske succes. "Med udgangspunkt i, hvad partiets ledende politikere har ment, sagt og skrevet, fortæller forfatteren her sin historie om Kjærsgaards parti og forsøger at gå bag om partiets dygtige markedsføring for at give et anderledes nuanceret billede af, hvad partiet står for", hedder det på omslaget. Bogen udkommer i et første oplag på 1.200 eksemplarer.

Mange kildehenvisninger
Hvorfor, David Trads?

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00