Vedby: Konflikten mellem Rusland og Vesten er først lige begyndt

ANALYSE: I international politik er der ingen forligsmand til at sikre en aftale til sidst, og derfor kommer internationale konflikter ikke med deres egen løsning. Hvor lockouten er begyndelsen til enden, så er truslen om blackout et udtryk for, at konfrontationen mellem Rusland og Vesten først lige er begyndt, skriver Mikkel Vedby Rasmussen.

Af Mikkel Vedby Rasmussen
Professor ved Institut for Statskundskab på Københavns Universitet

Den russiske efterretningstjeneste har flair for det dramatiske. I 2006 blev den afhoppede russiske agent Alexander Litvinenko slået ihjel i London med det radioaktive materiale polonium-210. I Salisbury i marts blev en anden tidligere russisk agent, Sergei Skripal og hans datter Yulia, forgiftet med nervegassen Novichok, som øjensynligt var placeret i ventilationssystemet på hans vinrøde BMW.

Ian Fleming ville med glæde have fundet plads i en James Bond-roman til både vinrøde luksusbiler, skønne russiske kvinder samt deres mere dubiøse fædrende ophav og selvfølgelig ikke mindst dræbermidler med bizarre navne (novi-chok, helt ærligt?). Til trods for at man må formode, at James Bond ikke er det primære curriculum ved uddannelsen af russiske agenter, så virker det i høj grad, som om virkeligheden ikke alene imiterer fiktionen, men fiktionen måske endda har dikteret, hvordan mordene skulle foregå, for at vi alle skulle genkende dem for det, de er: en advarsel.

Ian Fleming lod James Bond kæmpe mod SMERSH, som i Flemings univers myrdede afhoppere. I Salisbury var det virkelighedens SMERSH, der sendte et signal så tydeligt, at ingen kunne misforstå det: Lad være med at forråde Rusland. Et budskab, Kreml må have været godt tilfreds med at levere i optakten til det russiske præsidentvalg, fordi det fik Putin til at fremstå handlekraftig og Vesten aggressiv, og samtidig understregede pointen om, at Putin forventede loyalitet i den skrøbelige overgang, som selv et valg så velkoreograferet som det russiske udgør.

En advarsel fra Rusland kunne Storbritannien selvfølgelig ikke sidde overhørig. Der er den praktiske overvejelse, at det virkelig ikke er godt for den britiske efterretningstjenestes rekrutteringsmuligheder, at selv når agenterne er sikkert pensioneret i Storbritannien, kan de dø en pinefuld og spektakulær død.

Der er den principielle forargelse over, at Rusland blæser højt og flot på britisk suverænitet og bruger kemiske kampstoffer i en søvnig provinsby. Både praktiske og principielle forhold vejede så meget tungere, fordi den britiske regering så denne opførsel som en bekræftelse på Ruslands aggressive adfærd fra annekteringen af Krim over påvirkningen af den amerikanske og andre valgkampe til Putins lancering af planen om at bygge nye atomraketter.

Den uundgåelige konflikts logik
For det er sådan, konflikter begynder. Konflikter begynder, når parterne anser konfrontationen for uundgåelig og derfor ser hvert af modpartens træk som en måde at bringe brikkerne på plads til, når slaget skal stå.

Derfor slår man til. Ikke fordi den enkelte begivenhed for alvor udgør en trussel mod den nationale sikkerhed, men fordi man netop ikke ser det som én enkelt begivenhed, men som en del af mønster.

Derfor er man parat til at påtage sig betydelige risici. Premierminister May måtte formode, at Rusland ville besvare hendes udvisning af 23 russiske diplomater med en tilsvarende udvisning af britiske diplomater. Ifølge den britiske presse frygter Storbritannien, at Rusland svarer igen med et cyberangreb for eksempel på britiske kraftværker, som har fået besked på at opgradere deres sikkerhed.

Mens man i Storbritannien frygter blackout, frygter vi i Danmark en lockout. En arbejdskamp på det offentlige arbejdsmarked har heldigvis ikke dødsofre; og selvom rød også er en central farve i denne kamp, så kører Sophie Løhde ikke i BMW, men i en sort Mercedes S350.

Imidlertid er konfliktens logik den samme. En arbejdskonflikt bliver uundgåelig i det øjeblik, begge sider er overbevist om, at den anden part vil konflikt. Fra da af handler spillet om at stå stærkest, når konflikten bryder ud – at få strejken til at lamme mest muligt eller få lockouten til at belaste strejkekassen maksimalt.

Overenskomstforhandlinger virker kun, fordi konflikt er en mulighed. Det er, fordi sammenbruddets ur tikker, at man i sidste ende finder en løsning. I international politik er der ingen forligsmand til at sikre en aftale til sidst, og derfor kommer internationale konflikter ikke med deres egen løsning. Hvor lockouten er begyndelsen til enden, så er truslen om blackout et udtryk for, at konfrontationen mellem Rusland og Vesten først lige er begyndt.

 • Anmeld

  Peter Lang

  En krig er ved at slutte,;


  Så straks bomber Israel

  og Assad anklages igen, da han har vundet krigen og undgået et amerikansk ønsket regimeskifte, for giftgasangreb filmet og dokumenteret af de hvide hjelme, USA´s og Englands Mi5-6 og Cia-støttede propagandamaskine med hovedsæde hos 1 mand i Coventry i England.

  Syrien anklages så også for forgiftning af Skripal.

  Narrativet er først at giften er russisk og meget giftig. Faktisk erklæres Skripal død.
  Senere er narrativet at giften kun har udløst ubehag og lidt hallucinationer.

  En slægtning gør opmærksom på at der er kæledyr i Skripals hus.

  Det er blevet overset af de som angiveligt "rensede" Skripals hus for gift .

  Mirakuløsr overlever 1 kat og 3 hamstre i huset dødsgiften, men d 3 hamstre dør af sult og katten må siden aflives af samme grund, men er altså ikke påvirkede af giften!

  Skripal og datter ansås for at få mén af forgiftningen, men nu ser de ud til fuld helbredelse og bliver skippet af til USA inden nogen rigtig får mulighed for at stille dem spørgsmål!

  Og fokus på de mirakuøse helbredere af de giftramte er fuldstændigt borte. Ingen læger hædres eller bliver spurgt ind til, hvordan en dødelig og invaliderende gift pludeselig ikke gør anden harme end at fremkalde hallucinationer og utilpashed.

  Der er ingen demokratisk forpligtelse til opysning.

  Alt handler om magthaverne SKØNMARGIN, ikke lov ellerfakta, men PROBABLY, ALLEDGEMENT og hvad VI TROR GØRES TIL FAKTA ,

  Og hvad der er fakta gøres også til VI TROR, så

  ingen længere kan kende forskel,

  Handlinger begrundes ikke længere i FAKTA,

  NORMER OG humanistiske årsager gøres til grund nok til at handle,

  ikke folkeret eller lov.

 • Anmeld

  J. Jensen

  Der er to debattører som har glemt

  At tage deres sølvpapirhatte på igen idag, men det er da underholdende

 • Anmeld

  J. Jensen

  Der kan man bare se. Nu er kendsgerningerne kommet på bordet

  Former MI6 spy Sergei Skripal and his daughter Yulia were poisoned using a novichok nerve agent, the international chemical weapons watchdog has confirmed.
  The Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons made the announcement in an executive summary of its findings.
  The organisation was called in to carry out an independent investigation into the poisoning of the pair in Salisbury. 
  Its conclusion matches that of UK government scientists at the Porton Down defence laboratory and is likely to place fresh pressure on Russia to answer questions about its alleged involvement in the attack.

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  J. Jensen

  SKØNSMARGIN er et andet ord for NORMER, som f.eks Theresa May henviser til vedr Skripal og Syrien;


  NORMER ændres i politikken efter magtens behov og kaldes så i retspraksis´en for SKØNSMARGIN tilpasset den for tiden herskende politiske agenda.

  Politikken gør så i realiteten mennesker retsløse.

  Som en elastik, der trækkes så langt den politiske magt ønsker det.

  NORMER er det nye sort for den politiske magt.

  SKØNSMARGIN for dets udlevelse i et udvandet retssystem.

  FORMODNINGER er det nye sort i kulturen og tænkningen.

  Det vigtiste er ikke fakta, men hvad magten FORMODER.

  FORMODNINGER gøres til fakta, og fakta gøres til formodninger.

  Så er der frit valg på alle hylder for magten,

  OG INGEN KAN LÆNGERE KENDE FORSKEL PÅ

  HYPOTESER OG FAKTA!

 • Anmeld

  Holm

  Jørgen Jørgensen

  Det er muligt, du har ret i dine påstande om den ene eller den anden skurk. Men på intet tidspunkt fortæller du os, hvordan det kan være, at DU simpelthen VED, hvem de onde er. Hvor VED du det fra??? Det er så nemt at blive hidsig og råbe op om, at det kapitalisternes skyld. Det er mange skurke, den største er, var og vedbliver at være Putin - uanset, hvad du mener at vide bedre end alle andre.

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  J Jensen, der findes mindst ét virkeligt fornuftigt medlem af det amerikanske senat:

  Virginia State Senator Richard Black drøfter det seneste "kemiske angreb" i Syrien som et falsk flag forsøg på at presse Trump ind i en hensynsløs konfrontation med Rusland i Syrien.

  https://www.youtube.com/watch?v=kTtAm0OHW24&feature=youtu.be
  There Was No Chemical Attack in Syria

  og så er der den tidligere ambassadør i Syrien, Peter Ford:

  Tidligere britiske ambassadør i Syrien: Syriske kemiske våben angreb blev arrangeret af islamiske jihadi propagandister, det er sandsynligt ingen døde
  Den tidligere britiske ambassadør i Syrien, Peter Ford , fortalte BBC Radio Scotland om det påståede Douma-kemiske våbenangreb:

  Og advarer mod armageddon og tid til at tage en dyb indånding:

  Den syriske regering er sandsynligvis ikke skyldig
  Kilderne der hævder, at der var et kemisk våbenangreb, er pro-islamistiske jihadi-propagandaudtag
  Hændelsen var sandsynligvis iscenesat, og det er sandsynligt, at ingen faktisk døde

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Jxs53OqAkN8

  Tidligere britiske ambassadør i Syrien Peter Ford opfordre en journalist fra BBC og vestlige publikum at bruge deres hjerner og tænke kritisk inden de falder for islamistisk jihadist propaganda.

  "Et barn kan se at intentionen med det iscenesatte giftangreb var producere det hysteri og nu den millitære aktion, som vi er på kanten af at begynde RISIKERENDE VORES EGEN SIKKERHED og vi lader villigt løkken stramme om vores egen hals af islamiske jihadister fanatikere,

  og hvordan gavner det Assad,

  Vær rar at bruge jeres hjerne,

  svar på spørgsmålet:

  "Hvordan har Assad fået fordel af al denuro og oprør, der er ekkoet imod ham? Hvorfor ville han gøre en sådan ting?

  Når han allerede var ved at vinde,

  Hvorfor skulle han bruge netop dette øjeblik til at gøre den ene ting,
  der ville garantere ham at han ville flået ud af sejrens mund og ind i nederlaget!


 • Anmeld

  Holm

  åh nej

  Er det virkelig dine troværdige "kilder"?

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Holm, jeg ved intet andet end det jeg ved fra andre kilder end dine, så simpelt er det!

  Og det er også formodninger, da jeg ikke er førstehåndsvidne .

  Andre aspekter har bare så lidt plads, eller rettere ingen plads, i MSM i Danmark.

  Iøvrigt gør du vel dig selv skyld i det, som du beskylder mig for.

  Hvor ved du det fra?,

  Du skriver.
  " Det er mange skurke, den største er, var og vedbliver at være Putin - uanset, hvad du mener at vide bedre end alle andre."


  Har du tænkt over det?


 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Holm:


  Lav gerne en liste over dine troværdige kilder!

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Far og bror til Livinenko:: vESTLIGE EFTERRETNINGSTJENESTER dræbte min bror....

  https://www.sott.net/article/282816-Maxim-Litvinenko-Western-intelligence-killed-my-brother-to-turn-public-opinion-against-Putin

  "Det kunne have været engelsk, israelerne, amerikanerne"

  Han hævder MI6, der havde arbejdet med Litvinenko efter at han havde slået sig mod Vesten, havde afslået sin brors ønsker om at vende tilbage til Rusland

  Hans bror "vidste alle slags ting" om russiske dissidenter tildelt asyl i Storbritannien - "ting, der ville gøre briterne og amerikanerne ubehagelige, hvis han vendte tilbage".

  Han tilføjede, at Rusland ikke havde nogen grund til at ville have sin bror død: "Han spionerede ikke. Han kendte ingen statshemmeligheder. Han havde et simpelt arbejde. Staten var ikke interesseret i ham. '

 • Anmeld

  T R

  Konflikten mellem Rusland og Vestens LEDERE ja - ikke dens befolkninger!

  Man tænker om Vedby kunne have skrevet samme svada omkring Saddam Husseins angiveligt WMD våben i Irak på baggrund af CIA's rapport i 2001? En rapport der efterfølgende viste sig fabrikeret og fuldt af løgn! Ja, den rapport var endda mere troværdig idet den byggede på "indicier" der gik flere år tilbage og en masse udsagn fra "eksperter" og fagfolk der angiveligt skulle have "set noget".

  For realiteten er at der ikke skyggen af bevis er for at det er russerne der står bag. Ja, faktisk er der så nu kommet 3 forskellige udlægninger i hvor Skripal fik den dødelige gas. Første udlægning var i en park i Salisbury, anden udlægning foran sit hus (hvor man fandt den største koncentration af stoffet) og nu Vedels udlægning jeg ikke har hørt før som angiveligt skulle være i hans bil?

  Så kan man undre sig over at datteren og ham selv ser ud til at have overlevet angrebet fra verdens angiveligt mest dødelige gift stof uden på nogen måde at være eksperter. Men åbenbart har vi forskellige opfattelser af "dødelig" og at være "10 gange så stærk som den næst mest dødelige".

  Man kan så også undre sig over timingen for hvorfor Putin så ikke foretog angrebet for flere år siden - mens manden var i fængsel i Rusland eller i de 8 foregående år hvor han åbent har levet i Salisbury når der er få måneder til Putins prestige projekt VM. Ja, eller efter VM i Rusland?

  I det hele taget kan man undre sig over den voldsomme reaktion fra Vesten som man ikke har set før imod en likvidering for lets face it, både russerne og vesten har likvideret folk før rundt omkring i verden.

  Som historien har vist siden 2. verdenskrig så er det ikke befolkninger der har lyst til disse konfrontationer eller krige, men deres ledere. Det er et fåtal af krige (Bosnien krigen eks.) der set fra et befolknings mæssigt synspunkt har givet mening og dermed er de virkelig farlige her lederne på begge sider og magthaverne bag lederne der tjener mange penge på krige, frygt og konflikter.

  Og selvfølgelig propaganda - for der var også massiv propaganda efter 2001 hvor alle der tilladte at stille spørgsmålstegn ved validiteten af CIA's rapport var "konspirations teoretikere" og fjender af vesten. Well der er heldigvis flere der ikke bare æder alt råt fra de vestlige main stream medier for historien har vist at vi er blevet løget for flere gange før og denne historie er så tynd at den stinker langt væk.

  Standard regel burde være at forvente at der er propaganda inde over omkring al stor politik og at man som min. bør forholde sig skeptisk omkring alt man får serveret fra begge sider.

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  T R: I enhver krig er det første, der går tabt sandheden,


  Den propaganda og de metoder, der anvendes idag er ingenting ved siden af naziSternes og Churchills propaganda!

  dET ER PÅ ET HELT ANDET NIVEAU!

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Vedby skriver: I international politik er der ingen forligsmand til at sikre en aftale til sidst, og derfor kommer internationale konflikter

  Det anede mig nok at Stauning ikke havde fat i den lange ende da han gladeligt testamenterede at folkeforbundet havde forbudt krig!


  At sammenligne en konflikt på det danske arbejdsmarked med en våbenkonflikt, der potentielt nemt kan koste 2-3 milliarder mennesker livet;

  det er en barnlig naivt tilgang, som ganske vist kan sikre opbakning i befolkningen til en krig, fordi det lyder jo ikke så slemt hvis en krig kan sammenlignes med en lockout.

  Vedby forstår virkelig at manipulere med proportionerne.

  Som om, at han ikke er sit ansvar bevidst eller netop at han er det!?

  Men har han ingen børn eller kender han ingen, der har børn?

  Retfærdighed og hævn er ikke et mål i sig selv.

  Målet er FRED , og ud af freden kan med tiden en retfærdighed vokse.

  En fortænkt retfærdighed baseret på formodninger om noget uretfærdigt er det, der kan tage os ud over afgrunden!

  kRIGSFORBRYDERLEDERNE I VESTEN er som lemminger, der søger den.

  Med en John Bolton i spidsen, som rådgiver for Trumph ER VI GODT PÅ VEJ!

  Han skyer ikke ilden, og er som Churchill parat til at brænde verden ned for at få ret!

  Men hvad skal han så bruge retten til?

 • Anmeld

  Søren Tillisch · Lærer

  Og jeg som troede at...

  ....ulvedebattet er var mærkelige....hvor forkert på den kan man lige være🤔?

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Rød-grøn mundlammelse SF og Alternativet er lige så tavse om den internationale situation som Enhedslisten.

  Medierne giver aldrig Fred en chance

  Præsident Trump OVERVEJER "muligheden for gengældelse i Syrien som reaktion på en mistanke om kemiske angreb på småbørn og familier i den syriske by Douma", rapporterede CBS News. "Hvis det er russerne, hvis det er Syrien, hvis det er Iran, hvis det er dem alle sammen, vil vi finde ud af det," sagde Trump. "Intet er ude af bordet", herunder et militært angreb fra USA.

  Dette er dødbringende alvorlig forretning.

  Folk, for det meste uskyldige civile og syriske CIVILE, der ikke havde noget at gøre med det "mistænkte" kemiske angreb, vil dø. Folk vil blive såret. Overlevende blive traumatiseret. Et angreb kunne eskalere og udvide den nuværende konflikt, hvilket fører til mere død og ødelæggelse.

  Insatserne er høje, men amerikanske politikere er lige så uafklarede som hvis de valgte mellem Hulu og Netflix.
  Dette er ikke nyt eller Trumpianisme.

  Det har altid været sådan her. Amerikanske ledere tager ikke disse livs- og dødsafgørelser alvorligt.

  Hvis USA var et fornuftigt land befolket af rationelle, civilt engagerede borgere, ville amerikanerne hælde grine ad og latterliggøre enhver, der seriøst overvejede at regne bomber ned over et "mistænkt" noget. Og skepsismen i denne sag burde være eksponentielt større i betragtning af at dette er Syrien.

  Redaktører kan tilgives for undertiden at glemme at dække alle baserne ved at tilbyde et bredt spektrum af løsninger på de problemer, der er dækket af deres nyhedshistorier og diskuteret i deres opinionsafsnit.

  Det samme gælder for producenterne, der arbejder via kabelnyheder '24-7 nyhedscyklus.

  På et bestemt tidspunkt bør de imidlertid tage et skridt tilbage og overveje effekten af ​​deres redaktionelle beslutninger.

  De har skabt en ubarmhjertig ultravvoldelig kultur, en debat uden diversitet mellem dem, der ønsker at bombe og dem, der ønsker endnu flere krige.

  Det HAR NÅET et punkt, at synspunktet om ikke at gå i krig, ikke engang er noget, vi skal betragte som en legitim mulighed.


  Bare tænk Hækkerups optræden i Deadline her den anden dag.

  Det er forfærdeligt.

  Hækkerup, en af de mest skadelige politiske familier i Danmark:
  Vendekåben Karen, og PER, der efter Hitlers forbillede indførte kildeskatten i Danmark i 1962-63.

 • Anmeld

  Torben Stæhr

  studentikos kommentar

  Artiklen er dog en gang useriøs studentikos ordskvalder.

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Tillisch, det har du jo ret i,

  Sandheden er enfoldig siger mange.
  Og så er det blot dem selv der er det : )

  Før påvisning af tyngdekraften eksisterede den ikke.

  Vi kan ikke erkende højere end den højeste bevidsthed!

  Hemmeligheden er ikke at tjene de mange, men de få,
  og de kommer de få udvalgte til livs.

  Om der for at få ram på dem ofres millioner af sagesløse er ligegyldigt,

  som det var for Herodes,hvor mange børn, der gik i løbet i Bethlehem!

 • Anmeld

  Holm

  Jørgen Jørgensen

  Jeg udtrykker INGEN bombesikker viden. Jeg udtrykker en holdning, nemlig at Putin i mine øjne er en skidt karakter. Jeg bryder mig ikke om, at en minizar flyver over eller for tæt på Danmark. Du udtrykke dine holdninger som fakta, dét er de jo ikke. Til gengæld er det meget skingert.

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Holm, så er det jo på plads : )


  KommeR du op med dine troværdige kilder!

  En senator og en tidligere ambassadør er IKKE gode kilde? - ELLER HVAD SYNES DU?.

  At tænke er at lytte, Holm.

  Lytter du eller kan du kun høre dig selv?

  Det er mennesket, der skaber moralen.

  Verden er som den tager sig ud for den højest eksisterende bevidsthed.
  Før Newton eksisterede tyngdeloven ikke, Holm.

 • Anmeld

  Holm

  Jørgen Jørgensen

  Jeg ved ikke, hvad du bruger din tid på, men jeg har meget andet og MEGET bedre at foretage mig end at skændes med sådan en som dig.

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Åbenbart ikke,

  .
  men en Konge er jo heller ikke bundet af de reglementer han udskriver for sine lakajer :).

 • Anmeld

  Henrik Holstein · forfatter

  Reaktionen fra Putins trolde

  Reaktionerne på professor Mikkel Vedby Rasmussens artikel er et vidunderligt eksempel på en såkaldt Philibuster-teknik (vedvarende tale for at forhindre den videre proces) udøvet af Putins trolle, der her kaldes Jørgen Jørgensen, og måske endda er en Jørgen Jørgensen, - og andre.
  Med deres lange, propagandistiske læserbreve dominerer eller spammer de scenen, som professoren oprindeligt trådte ind på, for at forhindre fornuftige indlæg.
  Sådan fungerer Putins trolde.
  En sådan 'trold' i moderne forstand, er en person, som er ansat til at udspy vildledende information via internettet.

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Henrik, absolut nej, det er kun en sjælden mulighed for at skrive på det herskende narrativ.


  Hvilket indlæg bedømmer De til ikke at være fornuftig, høje Herre?

  Hvilket indlæg er vildledende, bare vær rar at nævne et eneste :)?

  Propaganda, er det ikke det vi er udsat for f.eks igennem DR´s ukritiske viderebringelse af Boris Johnsons drejning af kendsgerningerne fra selvsamme OPCW, der skriver at de ikke ved hvad substansen er eller hvor den kommer fra, men alligevel konkluderer Boris Johnson igen at det er Rusland og Novichok, selvom rapporten ikke siger det, og kun nævner Novichok i den hemmelige del, der nu skal gemmes væk i 70 år.

  Er det det De forstår ved "vildledende" information? Nej.
  Det gør jeg så til gengæld!

  PS:
  ingen som ikke forstår sig på musik kan udrette eller forstå noget af betydning i vor tid.

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Henrik, det vi kalder folkestyre er blevet som et gammeldags torskegilde hos kommunen,


  Vi kan tro at det er torskene, der holder gilde,
  men det er jo en fejltagelse.
  De bliver spist.

  Sådan er det også med folkestyret.

  Folk bliver styret.

  Vi har helt misforstået konceptet!

  Og troede det var omvendt.

 • Anmeld

  J. Jensen

  Jørgen Jørgensen

  Så gå da for helvede i seng for idag

 • Anmeld

  Bitten-Kirsti Nielsen

  Konflikt med Rusland

  Er der dog ikke bare et eneste tænkende menneske, som stiller spørgsmål ved den påståede årsag til denne konflikt? For mig at se var Vestens samlede reaktion på giftangrebet lidt for orkestreret og parat, som lå den bare og ventede på en anledning til at gå i aktion. Men nej, hele pressen sang straks med i koret, og enhver medløber og dum politiker nikkede forarget, om end beviserne manglede. Ingen stillede et eneste spørgsmål. Hvad skulle dog forhindre enhver anden efterretningstjeneste i at begå denne handling? Kan man analysere sig frem til gifttypen, kan man også fremstille den.

 • Anmeld

  J. Jensen

  Jørgen Jørgensen

  At være tæt på sandheden er vist ikke din stærkeste side.
  Jeg mener nu, at Mattis har udtalt, at man havde fuld sikkerhed for Syriens anvendelse af klorbomber, men at der var en vist usikkerhed om der også var anvendt nervegiften Sarin.

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Debatten med Clement torsdag d. 12 april: "Skønne" gæster Clemetn havde i studiet


  Doktor Awad operede for al Qaeda i Libyen. Google det.
  Hun opererer også udelukkende for al Qaeda i Syrien.

  Nagieb Khaja laver propaganda film for al Qaeda 💀💀💀

  Naser Khader bliver betalt af Israel via Hudson University.
  Sjovt nok siger han det samme som Netanyahu: "Obama var for blød omkring Syrien"

  "I told naser khader that he was a neo-con from the Hudson institute and he laughed it of"f
  Jeg vidste han havde forbindelse til Israel

  Hvem har undersøgt, hvordan de danske journalisthøjskoler har forholdt sig kritisk til de etablerede medier. Når vi nu ved, at det britiske parlament har konkluderet, at ALT omkring Libyen var falsk?

  Hvor mange danske analytikere, der bliver betalt af USA for ikke at stille kritiske spørgsmål?


  Reporter Spills the Beans and Admits All the News is Fake!
  https://www.youtube.com/watch?v=CzySk8qfvxk&ab_channel=RobertBoudrias

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Man former Europas mennesker, som de børn, man i gamle dage lod vokse op i krukker,

  for at de skulle hæmmes i væksten og blive vanskabte dværge,
  der kunne tjene som hofnarre for fyrsten.

  Trump, May og Macron plejer deres popularitet indenrigpolitisk
  ved at tage ubetydelige liv i ubetydelige lande, og former dem til gavn for sig selv.

  Beviser og sandhed begraves i bunden af en krukke nede i et sort hul og genopstår som vanskabte dværgagtige narre-"sandheder"


 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Angrebet på Syrien kan ses som, af Vedby, en eskalering, men er i første omgang en


  foreløbig afslutning på krigen i Syrien.


  May og Trump fik demonstret sig selv, fik fokus væk fra deres egne møgsager, og styrket sine egne elendige indenrigspolitiske popularitet.

  Måske de også fik ødelagt og begravet muligheden for at få "beviser" frem om de påsåede giftangreb!!!

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Grønthøsterenl. Det er symbolet på Altingets ytringsfrihed!

  Som nævnt i tidligere tråd så vil der komme en censur fra Altinget, som også er slettet.

  Allle de vigtigste svar og indlæg er grønthøstet bort.

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  CENSURERET BORT

  Robert Fisk lader vestens hån om folkeretten og deres fascistiske korthus falde og markedsliberalisternes ønske om krig og vækst i våbenindustrien får en lille opbremsning:

  "Jeg var sammen med min familie i kælderen i mit hjem tre hundrede meter herfra om natten, men alle lægerne ved, hvad der skete. Der var meget beskydning [af regeringsstyrkerne], og fly var altid over Douma om natten - men i nat var der vind og store støvskyer begyndte at komme ind i kælderen og kældre, hvor folk levede. Folk begyndte at ankomme her, der lider af hypoxi, iltab. Så råbte nogen ved døren, en "Hvid Hjelm", "Gas!", Og en panik begyndte. Folk begyndte at kaste vand over hinanden. Ja, videoen blev filmet her, den er ægte, men det du ser er folk, der lider af hypoxi - ikke gasforgiftning. "


  Mærkeligt, efter at have talt med mere end 20 personer, kunne jeg ikke finde en, der viste den mindste interesse for Doumas rolle i de vestlige luftangreb. To fortalte mig faktisk, at de ikke vidste om forbindelsen.

  Men det var en mærkelig verden, jeg gik ind i. To mænd, Hussam og Nazir Abu Aishe, sagde, at de ikke vidste, hvor mange mennesker var blevet dræbt i Douma, selvom sidstnævnte indrømmede, at han havde en fætter "henrettet af Jaish el-Islam [islamens hær] for angiveligt at være" tæt på regimet". De rystede på hovedet, da jeg spurgte til, at 43 mennesker siges at være døde i det berygtede Douma-angreb.


  De talte om islamisterne under hvem de havde boet. De talte om, hvordan de væbnede grupper havde stjålet civile hjem for at undgå den syriske regering og russisk bombning. Jaish el-islam havde brændt deres kontorer, inden de forlod, men de massive bygninger inde i de sikkerhedszoner, de skabte, var næsten alle blevet slået ned i jorden ved luftangreb. En syrisk oberst, jeg mødte bag en af ​​disse bygninger, spurgte, om jeg ville se, hvor langet tunnelerne var. Jeg stoppede efter godt over en kilometer, da han kryptisk konstaterede, at "denne tunnel kunne nå så langt som til Storbritannien". Åh ja, fru May jeg husker, hvis luftangreb, der havde været så tæt forbundet med dette tunnel- og støvsted. Og gas?


  Desværre for Thereesa May, er hendes mands (Philip´s) aktier i BAE Våbensystemer og Lockheed Martin begyndt at falde siden Syrien missil-angrebet!

  USA´s bluf er kaldt og afsløret i Ghouta. Vil det ændre main street medierne oså i Danmrk. Hvad siger CIA-medløbere, som Trads, Vedby Khader, Samuelsen osv osv. Er de skamfulde? og angrende? Det er nok for meget at håbe på!
  Robert Fisk fra the Independent og sky news, rtl m fl:
  Syriske 'kemiske ofre', led af støvindånding, siger rapporter..........

  https://www.independent.co.uk/voices/syria-chemical-attack-gas-douma-robert-fisk-ghouta-damascus-a8307726.html  USA ' s fascisme efter W2?
  Gåden løst.


  USA rekrutterede de 10.000 værste nazister til sine efterretningstjenste r og fik dem til at arbejde globalt. 💀💀💀

  ROGER WATERS, Pink Floyd, : ""The White Helmets (Oscarvindende organisation) er en falsk organisation, der kun eksisterer for at skabe propaganda for jihadister og terrorister. Det er min overbevisning."

  "Hvis vi skulle lytte til de hvide hjelmes og andres propaganda, ville vi opfordres til at opfordre vores regeringer til at begynde at smide bomber på folk i Syrien. Dette ville være en fejl af monumentale proportioner for os som mennesker, "sagde han.  "Hvad vi skal gøre er at overtale vores regeringer til ikke at gå bombe mennesker. Og helt sikkert ikke, før vi har gjort al den efterforskning, der er nødvendig, så vi kan få en klar ide om, hvad der virkelig foregår, "tilføjede han. "Fordi vi lever i verden, hvor propaganda synes at være vigtigere end virkeligheden af, hvad der virkelig foregår."

  Waters opfordrede folk til at "nå hen over grænser for religioner og nationaliteter" og tilsammen gøre Jorden til et bedre sted.

  De hvide Hjelme er en civilforsvarsorganisation, der opererer i dele af Syrien under kontrol af forskellige væbnede grupper, herunder hardcore islamister, der modsætter sig staten i Damaskus. Det modtager finansiering fra flere vestlige lande, herunder USA og Storbritannien. Gruppen har modtaget udbredt ros fra vestlige medier, og en dokumentar som det endda har vundet en Oscar for.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=218&v=tvVaG10AEI0

  https://www.youtube.com/watch?v=3vNwe7yKbwo

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=427&v=Jq4LEIO740A

  Angrebet på Syrien kan ses som, af Vedby, en eskalering, men er i første omgang en

  foreløbig afslutning på krigen i Syrien.


  May og Trump fik demonstret sig selv, fik fokus væk fra deres egne møgsager, og styrket sine egne elendige indenrigspolitiske popularitet.

  Måske de også fik ødelagt og begravet muligheden for at få "beviser" frem om de påsåede giftangreb!!!

  SKRIV ET SVAR

  Man former Europas mennesker, som de børn, man i gamle dage lod vokse op i krukker,
  for at de skulle hæmmes i væksten og blive vanskabte dværge,
  der kunne tjene som hofnarre for fyrsten.

  Trump, May og Macron plejer deres popularitet indenrigpolitisk
  ved at tage ubetydelige liv i ubetydelige lande, og former dem til gavn for sig selv.

  Beviser og sandhed begraves i bunden af en krukke nede i et sort hul og genopstår som vanskabte dværgagtige narre-"sandheder"

  Nu får vi se hvor meget Altinget vil lade stå af ovenstående dokumentation:


  Sidst under en Vedbyartikel blev praktisk talt alt slettet igen!
  Efter henvendelse fra Flemming Splidsboel fra diis?.

  Så er der nogle, der ønsker at bevare det, der er noget tættere på virkeligehdens sandhed,
  end hvad, der ellers kommer frem i medierne, så opfordres de til at tage et screenshot.

  Så er der en mere fast grund at stå på inden medie-karussellen kører og trækker os rundt i cirkusmanegen igen med sin manipulation og løgne

  Nu Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  Synes Vedby stadig at det er god smag at sammenligne en dansk overenskomst

  med 100 missiler og en kæmpe bombe smidt i Afghanistan,

  eller er det bare en "usmagelig" måde at gøre krig "spiselig" på!

  Deadline med Jakob Rosenkrands torsdag d 12 april: Ingen MOTIVGRANSKNING
  Når jeg ser Deadline, har jeg ofte den oplevelse (især når det drejer sig om politik), at jeg ser ind i en boble, hvor man debatterer og somme tider er uenige, men altid ud fra en bestemt grundlæggende forståelse, der ikke har noget med den viden at gøre, som jeg heldigvis er kommet i besiddelse af de seneste år.

  Der findes ikke et eneste bevis for, at den syriske regeringshær har brugt kemiske våben de seneste syv år

  Men interessant at man overhovedet beskæftiger sig med "false falg"! Det er vist første gang, og Jacob Rosenkrants sagde hele tiden "formodede giftangreb". Måske kan de mærke den hede ånde i nakken!
  Ja har de sagt de sidste par dage, hvorefter de kører videre. Men så syns de måske de er dækket ind
  Og hvorfor spurgte han ikke majoren om hvorfor han var tilfreds med Macrons efterretningsviden, og hvorfor den skal være hemmelig.
  Ja, men derfor kan man jo godt forsøge at tale til deres samvittighed. Det er det jeg mener, med at sige "dygtig dreng, Jacob, endelig en flig af en sandhed!"


  33 minutter siden Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  Debatten med Clement torsdag d. 12 april: "Skønne" gæster Clemetn havde i studiet

  Doktor Awad operede for al Qaeda i Libyen. Google det.
  Hun opererer også udelukkende for al Qaeda i Syrien.

  Nagieb Khaja laver propaganda film for al Qaeda 💀💀💀

  Naser Khader bliver betalt af Israel via Hudson University.
  Sjovt nok siger han det samme som Netanyahu: "Obama var for blød omkring Syrien"

  "I told naser khader that he was a neo-con from the Hudson institute and he laughed it of"f
  Jeg vidste han havde forbindelse til Israel

  Hvem har undersøgt, hvordan de danske journalisthøjskoler har forholdt sig kritisk til de etablerede medier. Når vi nu ved, at det britiske parlament har konkluderet, at ALT omkring Libyen var falsk?

  Hvor mange danske analytikere, der bliver betalt af USA for ikke at stille kritiske spørgsmål?


  Reporter Spills the Beans and Admits All the News is Fake!
  https://www.youtube.com/watch?v=CzySk8qfvxk&ab_channel=RobertBoudrias">https://www.youtube.com/watch?v=CzySk8qfvxk&ab_channel=RobertBoudrias
  As a potentially catastrophic war looms, Americans remain entirely in the dark about one of the key organizations driving the push for war.

  How the Syrian American Medical Society Is Selling Regime Change and Driving the U.S. to War.

  www.truthdig.com/articles/how-the-syrian-american-medical-society-is-selling-regime-change-and-driving-the-u-s-to-war/

  16 minutter siden Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  Rose Gentle: EN ELLER ANDENS MORS SØN:
  For fem år siden var Gordon Gentle en stor venlig teenager, der spillede fodbold med sine venner på gaderne i deres boligområde i Pollok, Glasgow. Han elskede Celtic FC og biler. Invasionen af ​​Irak, som har sit femte jubilæum torsdag, passerede ham forbi. "Gordon så aldrig på nyheden," siger hans mor, Rose. "Han vidste ikke, hvor Irak var. Ikke en anelse."

  Det havde intet at gøre med ham, alligevel. Ikke så. Gordon ville bare være mekaniker - eller noget der ville få ham ud af Pollok. Han var en tjener, kort og en hyldestabler til endnu mindre tid. Så da hans bedste ven foreslog, at de snakkede med en hærrekrutant, blev han enig.

  "Soldaterne kom op på DSS, hvor Gordon underskrev," siger fru Gentle. "Gordon ville aldrig være i hæren. Jeg sagde:" Vær ikke dum! Gør det ikke. "Men han blev overtalt af tanken om at vende tilbage efter en kort tjeneste med penge i lommen, et kørekort og træningen var, hvad var hans drøm, en mekaniker.

  "Han ville have været ude om nu", siger fru Gentle, der sidder under et oliemaleri af sin søn i uniformen af ​​Royal Highland Fusiliers. Han blev sprængt af en vejbomb i Basra sommeren 2004 efter seks måneders træning og tre uger i Irak. Fusilier Gentle blev dræbt af manglen på en elektronisk scrambler, der skulle have været monteret på hans Land Rover, og som ville have stoppet bomben afsted.

  I fem års krig har 175 soldater og kvinder mistet deres liv. Gentagelse har gjort deres historier næsten almindelige - familiemanden dræbte på sin sidste ture, teenageren døde inden for måneder efter tilmeldingen - men der er sket ekstraordinære ting med de herlige.

  Sorg og vrede udbrød Rose, en butikshylder, der aldrig havde talt i sit liv til en af ​​de mest kendte kampagner mod krigen. Hun har kæmpet for en lang lovlig kamp, ​​der forsøger at bevise, at det var ulovligt, og venter på en afgørelse fra ni lovsherrer senere i denne måned. Militære familier Mod krigen løber kampagnegruppen fra Gordons gamle soveværelse i deres pebbledashed rådhus, der har mere end 3.000 medlemmer. Men hvad markerer hende ud fra næsten alle de mødre, der har været forladt i løbet af de sidste fem år, er at Rose Gentle har set ansigterne hos hendes sønns mordere.

  Eller så tror hun. Billederne fra en irakisk far og søn anklaget for at lave den eksplosive enhed, der tog sit liv, vises i Otte Lives Down, en bog af Chris Hunter, en ekspeditionsekspert. I november sidste år, på sin mindedag, kom hans historie under overskriften "Jeg fangede Gordon Gentle killers". Parret blev arresteret i august 2004. "Jeg kan ikke gå i detaljer," sagde den tidligere soldat, "men vi fandt nok til at sikre en overbevisning."

  Det er ikke sandt. I sidste uge skrev forsvarsministeren Bob Ainsworth som svar på fru Gentles typisk vedvarende spørgsmål til hende og afslørede, at irakiske domstole besluttede, at der ikke var nok beviser. De to blev frigivet efter seks måneder. "Det lyder bare ikke rigtigt," siger Rose Gentle. "Jeg føler mig så sur at de går på gaderne, fordi de sandsynligvis vil dræbe andres barn."

  Faktisk er hun uden vrede. Den flade tone i hendes stemme tyder på, at intet kan skade hende mere end hun allerede har været.

  Hun sidst så hendes søn i live i maj 2004, om morgenen på hendes 40 års fødselsdag. Træningen havde ændret ham. "Da han kom hjem på ferie, måtte alt være perfekt. Bukser skulle stryges rigtigt. Værelset måtte være ryddeligt." Hun forsøger at grine, men det bliver et suk. "Først havde Gordon lige lagt i sin seng." Seks fod fire, han spiste alt i sikte. "Vi kaldte ham køleskabet." Så vejede hun ham med "sandwich, chips, Snickers, du hedder det" for rejsen tilbage til kaserne og videre i krigen. En sidste handling om at pleje af en mor.

  Gordon satte sine tasker på toget og så igen. "Han gav mig et kys og sagde:" Jeg elsker dig, mor. " Jeg sagde: "Jeg elsker dig også." Jeg sagde til sin far den aften, "Gordon kommer ikke tilbage." Jeg havde en forfærdelig følelse. "

  Fusileer Gentle rejste med en konvoj af Snatch Land Rovers, da den forlod Basra Palace kl. 8.30 om morgenen mandag 28. juni. Fusileer Sean Gill, ved siden af ​​ham, fortalte efterforskningen, at han blev blændet af en enorm flash, da bomben eksploderede. "Jeg var desorienteret i et par sekunder. Han lå på ryggen med åbne øjne."

  Shrapnel havde gennemboret Gordon's øvre ryg, skåret en arterie og stoppede blodstrømmen til sin hjerne. Et kamerabesætningsmedlem med konvojen filmade hans kollegers indsats for at give mund-til-mund-genoplivning. I løbet af få timer optrådte en censureret version af optagelserne på morgenmadsnyhederne - og blev set af Rose Gentle, da hun drak en morgenkaffe. "Jeg troede," Gud, nogle fattige mammer kommer til at se sin søn ligge på jorden. "" Hun tænkte i et forfærdeligt øjeblik, at hun genkendte Gordon, men tænkte: "Det kan ikke være, jeg ville have fået at vide det. "

  Tre timer senere kom to soldater til butikken, hvor hun arbejdede. De bad hende om at sidde i deres bil, og de fortalte hende. "Alt jeg kan huske, er at løbe ud i bilen, skrige." "

  Hendes mand, George, en byggemester, faldt sammen fra chokket, da hun ringede for at fortælle ham. "Jeg siger bare," Den dårlige mand er blevet dræbt. "" George har ikke arbejdet siden. Han støtter sin kones kampagne, men spiller ingen offentlig rolle i den. Mens vi taler, forbliver han ude af vejen i Gordons værelse på computeren.

  Deres yngste barn, Maxine, holdt skrigende, at det var en løgn. Så gik hun og sad udenfor på fortovet med Gordons venner i flere timer. Hun er 19 år gammel, Gordons alder, og lider stadig. "Han var hendes helt," siger Rose. "Jeg vil ikke sige, at hun har det godt, hun er bange for at græde, hvis hun forstyrrer mig."

  Pamela, deres ældste datter, er blevet mere og mere vred i årenes løb og tiltrådte sin mor ved demoer. Sidste år var hun gift. "Det var en dejlig dag, hun så smuk ud," siger fru Gentle. Men det var også svært. "Der var en soldat, der kom, nogen søn, i hans regimental kilt. Du tænkte:" Det burde have været Gordon. ""

  Hans bedste ven, den, der overtalte ham til at tale med rekrutteringsofficeren, kom ikke sammen med hæren. Han havde astma. "Selv indtil denne dag," siger fru Gentle, "han skylder sig for, hvad der skete." Disse fem år har været fulde af problemer. "Han fik ikke noget arbejde i lang tid, og han begyndte at ramme drikken. For en ung dreng var han død deprimeret. Vi greb ham og sagde:" Se, det er ikke din skyld, søn. " For nylig er han begyndt at vende sit liv rundt med sin egen havearbejde.

  Hvad angår Rose selv, har de andre berøvede mødre i kampagnen hjulpet. "Hvis vi ikke havde hinanden, og vi bare sad tilbage og tog det, tror jeg, at mange af os ville have ramt bunden. De ringer ikke en hjælpelinje i de tidlige timer om morgenen, de ringer til mig." Det lyder som om hun er oppe hele natten. "Ja, nogle gange."

  Vi er i stuen, hvor hun satte sig hele natten sammen med sin sønns legeme før sin begravelse. Hun gned gel i hans hår, som Gordon kunne lide det. Så lagde hun fem røde roser i kisten og lod ham gå. Han er begravet i nærheden under en gravsten, der siger: "Til verden, en soldat. For os, verden." Hun sprayer stadig sit værelse med Joop! aftershave at bringe hans lugt tilbage.

  Det tog 40 måneder at få en undersøgelse. Holderen hørte, at scramleren var i opbevaring en halv mil fra, hvor eksplosionen skete på grund af en "kommunikationsnedbrydning". Forsyningskæden var "kaotisk og mangler i klarhed", sagde hun.

  Fru Gentle er blevet anklaget for at være naiv eller at blive brugt af aktivister i Stop the War-bevægelsen, men siger, at hun aldrig har været medlem af nogen politisk organisation. "Jeg taler kun på møder, hvor de direkte støtter Gordon."

  Hun accepterer ikke betaling for at tale. "Jeg tror ikke, det er rigtigt. Jeg ville føle mig forfærdeligt." Hun og George lever på fordele på £ 70 pr. Uge mellem dem. "Det er en kamp." De har modtaget 10.000 pct. Kompensation fra modparten og 10.000 pct. Fra forsikring, men Gordon var ikke berettiget til pension. "Jeg bragte ham i 19 år, fodrede og holdt ham i gang og gav ham til hæren, men nej, ingenting."

  Hun bebrejder en mand, frem for alt. "Min søn døde ikke for dronning og land. Han døde for Blairs løgne." Hr. Blair selvfølgelig tjener en formue i disse dage. "Han er i gang med at tjene millioner, kæmper alle sammen. Og nu vil han gå til Yale og lære religion. Åh Gud!"

  Hendes største kamp er stadig i domstolene. Hendes advokater hævder, at Blair-administrationen brækkede den europæiske menneskerettighedskonvention, som beskytter retten til livet ved ikke at sikre, at invasionen af ​​Irak var lovlig og berettiget. Sagen blev afvist i High Court og mislykkedes i Court of Appeal, men lovens herre forventes at styre ved udgangen af ​​måneden. "Det næste skridt, som sandsynligvis ville være det sidste skridt, ville være Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol." Og efter det? Hendes læge siger, at hun ikke har givet sig tid til at bedrage ordentligt. Hendes døtre kalder hende en "walking time bomb", fordi de er bange for de følelser, der vil ramme hende, når hun stopper kampagnen. "Ja, de har nok ret," siger hun. "Men se, jeg giver ikke op. Anniversaries betyder ingenting. Regeringen vil hellere vi bare gå væk og stoppe med at stille spørgsmål. Ingen måde. Jeg vil ikke lade dem bryde mig. Jeg kommer til dem, før jeg lader dem komme til mig. "

  11 minutter siden Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  De vestlige medier er totalitære redskaber

  UDDRAG:

  http://www.free21.org/28660/?lang=da

  Mediernes orwellianske paradis
  Vor tids medier får folk til at juble over ting, der modvirker deres egen og andres samt deres børns og børnebørns velfærd. Dette gælder, når folk jubler over EU’s neoliberale politik; eller når medierne får folk til at juble over en korrupt præsident Obama, der har ført verden henimod en større finanskrise; er ansvarlig for at føre dobbelt så mange krige som Bush Jr.; og har sørget for, at USA vil skabe „praktisk brugbare“ atomvåben for en million millioner dollars over de næste tredive år.*19)

  Medierne fik befolkningen til at pege fingre ad lærerne i folkeskolen og tro, at lærerne blot var ude på at hytte eget skind. Uden at have den mindste anelse om, at lærerne sloges mod folkeskolereformen, fordi de (med rette) var dybt bekymrede for, hvordan det ville gå ud over folkeskole og børn. Ud af flere hundrede tusinde arbejdsløse udsøgte DR „Dovne Robert“ for at underbygge den neoliberale løgn, at folk generelt bevidst vælger at være arbejdsløse.  Problemet med falsk information i medierne er langt mere alvorligt end folk forestiller sig. Problemet indebærer, at folk er misinformerede i årtier. Hvor virkeligheden er anderledes, end de forklaringer, folk har vænnet sig til at betragte som sandheder. Medierne bringer ikke store dementier. Ikke mange er klar over, at mediernes dækning af krigen i Jugoslavien var falsk. Ligesom der givetvis heller ikke er mange, der ved, at den internationale krigsforbryderdomstol (ICC) blev korrumperet i forbindelse med krigen i Jugoslavien og ikke længere er troværdig.*20) Hvor mange ved, at USA‘s krige generelt er ulovlige?*21)

  Den vigtige journalist og dokumentarist John Pilger siger, at medierne nåede det hidtil højeste propagandaniveau med Syrien.  Når USA og NATO vil i krig, fungerer vestens medier som et redskab til at sikre, at befolkninger og soldater finder det rigtigt, at vestlige landes soldater går i krig. Det har efterhånden kostet mange millioner uskyldige mennesker liv.*22) Hvis ikke journalisterne bidrog som autoritære brikker, ville det være umuligt at føre de vanvittige, falske og ulovlige krige.  At krigene reelt kun er til gavn for ganske få magtfulde mennesker, der på den måde sætter sig på ressourcerne i de lande, som vi slår ihjel i. Det er nærmest en borgerpligt at lytte til den erfarne retskafne ambassadør Craig Murray, der i et yderst tankevækkende foredrag forklarer, hvor banalt det hele er.*23)

  I en bedragerisk tid er der meget langt mellem folk, der kan og vil fortælle sandheden. Den demokratiske Bernie Sanders forklarede i 1970’erne, at CIA er et korporativt redskab til at fjerne andre nationers ledere. Sanders blev holdt op på sit udsagn i forbindelse med valgkampen i 2016 og stod ved det.*25)

  De færreste ved, at amerikansk lovgivning har gjort CIA’s mediemæssige manipulation lovlig.*26) De færreste ved, at CIA er overalt i de toneangivende vestlige medier, hvor de står bag propaganda til gavn for de korporative magtforholds dagsorden.*27) Citatet „nazisterne var amatører“ stammer fra Douglas Valentine, der måske er den forsker i verden, der ved mest om CIA’s evne til manipulation.*28)  Den tyske journalist Udo Ulfkotte udgav for et par år siden en bog, hvor han indrømmede, at han i årtier havde fabrikeret falske historier for CIA i toneangivende medier, og at CIA har et stort antal journalister på deres lønningsliste.*29) Ulfkotte forklarede, at han var trådt frem, fordi han de seneste år var blevet overbevist om, at CIA var i gang med at lægge op til krig med Rusland.*30) De vestlige medier rapporterer som bekendt igen og igen, at Rusland er aggressiv i forhold til vesten. Det er præcist lige så falsk som deres dækning af Irak, Libyen osv. Forskellen er blot, at den løgn kan ende med at blive livsfarlig for europæiske borgere.

  Det er ikke mærkeligt, at så mange folk tror på medierne. Det er nærmest ufatteligt, hvor korrupte de er. Medierne vil givetvis benægte, at CIA og andre efterretningstjenester undergraver andre landes politik og samtidig kontrollerer de vestlige medier. Men det er sandheden. Obama-regimet og CIA var for eksempel medvirkede til neonazisternes kup i Ukraine, mens CIA har kontrolleret de vestlige mediers ’dækning’ af udviklingen.*32)  Sådan fungerer totalitarisme. Tyskerne i nazitiden troede også, at de var frie og oplyste.*33) Hvis medierne holdt op med at være totalitære redskaber, ville verden blive markant bedre. Blandt andet ville vestens ulovlige krige ophøre.

  8 minutter siden Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  seniorrådgiver ved Norsk utenrikspolitisk institutt.
  seniorrådgiver ved Norsk utenrikspolitisk institutt. Om det påståtte gassangrepet fra Assad i Douma, sier han til Klassekampen:

  – Det kan bare skade han. Mens en terroristgruppering ville ha soleklare motiver for å gjøre det, legge skylda på Assad og håpe på at større stater handler mot regimet.

  Lodgaard sier han er «oppgitt over en tendens i Vesten til å skyte først og spørre etterpå».

  Han mener dette har skjedd både i vestlige anklager om at Russland sto bak et nervegiftangrep på Sergej Skripal i Salisbury, og de siste gassanklagene i Syria.

  – Et langt liv har lært meg at i sånne situasjoner tror jeg ingenting før det foreligger dokumentasjon. Men i Vesten er det en tendens til å reagere spontant med at fiender som Assad og Russland må stå bak, uten at noen dokumentasjon er brakt til torgs, sier han.

  6 minutter siden Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  Dalai Lama: I love George W. Bush


  Præsident George W. Bush har en adoring fan - ingen andre end Dalai Lama.

  Spurgt om de mennesker, han har mødt, der virkelig har imponeret ham, sagde den tibetanske eksilførende under en sidde med CNNs Piers Morgan, som ikke Nelson Mandela - som han anser for "ganske imponerende" - han beundrer også Bush.

  "Jeg elsker præsident Bush," sagde Dalai Lama.

  "Hvilken?" Spurgte Morgan.

  "Den yngste."

  Helt klart overrasket af svaret, spurgte Morgan, "Virkelig?"

  "Ja, virkelig" insisterede Dalai Lama, før han tilføjede: "Som et menneske. Ikke som amerikansk præsident. Sommetider kan hans politik ikke være meget, meget vellykket. Men som menneske, som et menneske, meget flot person. Jeg elsker ham."

  Presset af Morgan om, hvordan "præsident Bush gik så meget i krig" og var "ansvarlig for så mange dødsfald", anerkendte Nobels fredsprisindehaver, at han ikke altid var enig med den tidligere præsidentens nationale sikkerhedsbeslutninger.

  "Efter at han begyndte i krisen i Irak ... Jeg udtrykte til ham," Jeg elsker dig, men dine politikker er bekymrede, jeg har nogle forbehold ", sagde jeg til ham," sagde han.

  Nu Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  Nu får vi se hvor meget Altinget vil lade stå af ovenstående dokumentation:


  Sidst under en Vedbyartikel blev praktisk talt alt slettet igen!
  Efter henvendelse fra Flemming Splidsboel fra diis?.

  Så er der nogle, der ønsker at bevare det, der er noget tættere på virkeligehdens sandhed,
  end hvad, der ellers kommer frem i medierne, så opfordres de til at tage et screenshot.

  Så er der en mere fast grund at stå på inden medie-karussellen kører og trækker os rundt i cirkusmanegen igen med sin manipulation og løgne
  Deadline med Jakob Rosenkrands torsdag d 12 april: Ingen MOTIVGRANSKNING
  Når jeg ser Deadline, har jeg ofte den oplevelse (især når det drejer sig om politik), at jeg ser ind i en boble, hvor man debatterer og somme tider er uenige, men altid ud fra en bestemt grundlæggende forståelse, der ikke har noget med den viden at gøre, som jeg heldigvis er kommet i besiddelse af de seneste år.

  Der findes ikke et eneste bevis for, at den syriske regeringshær har brugt kemiske våben de seneste syv år

  Men interessant at man overhovedet beskæftiger sig med "false falg"! Det er vist første gang, og Jacob Rosenkrants sagde hele tiden "formodede giftangreb". Måske kan de mærke den hede ånde i nakken!
  Ja har de sagt de sidste par dage, hvorefter de kører videre. Men så syns de måske de er dækket ind
  Og hvorfor spurgte han ikke majoren om hvorfor han var tilfreds med Macrons efterretningsviden, og hvorfor den skal være hemmelig.
  Ja, men derfor kan man jo godt forsøge at tale til deres samvittighed. Det er det jeg mener, med at sige "dygtig dreng, Jacob, endelig en flig af en sandhed!"


  Nu Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  Debatten med Clement torsdag d. 12 april: "Skønne" gæster Clemetn havde i studiet

  Doktor Awad operede for al Qaeda i Libyen. Google det.
  Hun opererer også udelukkende for al Qaeda i Syrien.

  Nagieb Khaja laver propaganda film for al Qaeda 💀💀💀

  Naser Khader bliver betalt af Israel via Hudson University.
  Sjovt nok siger han det samme som Netanyahu: "Obama var for blød omkring Syrien"

  "I told naser khader that he was a neo-con from the Hudson institute and he laughed it of"f
  Jeg vidste han havde forbindelse til Israel

  Hvem har undersøgt, hvordan de danske journalisthøjskoler har forholdt sig kritisk til de etablerede medier. Når vi nu ved, at det britiske parlament har konkluderet, at ALT omkring Libyen var falsk?

  Hvor mange danske analytikere, der bliver betalt af USA for ikke at stille kritiske spørgsmål?


  Reporter Spills the Beans and Admits All the News is Fake!
  https://www.youtube.com/watch?v=CzySk8qfvxk&ab_channel=RobertBoudrias">https://www.youtube.com/watch?v=CzySk8qfvxk&ab_channel=RobertBoudrias

  Tak Jensen, Mattis har ingen beviser!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvor herre er steget til hest!

  Han påstår blot at det står KLART, at Assad har brugt klorgas, men har ingen beviser.

  Så det er klart , som blæk, som man sagde i min barndom.

  Saingas INDRØMMER de ligeud at de (heller) ingen beviser har på!!!!!!!!!!!!

  Det indrømmer Mattis dog lige ud af posen!


  Det er iøvrigt påfaldende at i danske medier hedder det:

  Alt hvad russerne siger er noget de PÅSTÅR!

  Men hvad US,UK og FR, siger er noget de HÆVDER!

  SÅdan er propagandaen og glidebanen åbentlys for enhver, der gider at åbne siger ører en lille smule.

  Men de eneste, der har øjenvidener er russerne.

  Det burde del ikke være så svært for US mv at rykke et par de PÅSTÅEDE forgiftede frem i rampelyset.

  Istedet har de "beviser" i form af BLODPRØVER!

  Hvor herre til hest!


  39 minutter siden Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  Hvorfor stoler US mv. OG RESPEKTERER DE simpelthen ikke på sine egne folk i FN?
  Syria destroyed its chemical weapons stockpile in 2013 in a deal brokered by Russia and the United States in exchange for the latter's agreement not to attack the Middle Eastern country. In 2014, the Organization for the Prohibition of Chemical Weapons confirmed that Syria's chemical weaposn arsenal had been eliminated.

  AP 02 2018:
  The U.S. has no evidence to confirm reports from aid groups and others that the Syrian government has used the deadly chemical sarin on its citizens, Defense Secretary Jim Mattis said Friday.

  “We have other reports from the battlefield from people who claim it’s been used,” Mattis told reporters at the Pentagon. “We do not have evidence of it.”

  He said he was not rebutting the reports.

  “We’re looking for evidence of it, since clearly we are dealing with the Assad regime that has used denial and deceit to hide their outlaw actions,” Mattis said.

  Syrian President Bashar Assad denies his government has used chemical weapons.

  Mattis says it is clear that Assad’s government has weaponized and used chlorine gas in the Syrian civil war.

  “We’re even more concerned about the possibility of sarin use,” he said. Sarin is a colorless and tasteless toxin that can cause respiratory failure leading to death.

  28 minutter siden Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  Good for the Military Industrial Complex! Administrer
  A single 10,000 kilo gram bomb worth more than 300 million dollars was dropped in Afghanistan by the USAF yesterday.


  Ja, vores politikere har tilladt, hvis de ikke ligefrem fremmer udbredelsen af ekstremisme. !!!!!!!!!!!!!!

  23 minutter siden Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  Den største og mest forbudte i Main Street Medier er KRITISK TÆNKNING:Sky News cuts off top British general after he asks ‘Why would Syria launch a gas attack now?’
  News presenter Samantha Washington asked Shaw a narrowly-worded question, asking if Russian denials about the government’s responsibility would mean it’s necessary for any UK intervention in Syria to be approved by parliament.

  But Shaw, who retired in 2012 to become a security expert, wanted to take the discussion back a step.

  Quite apart from all that, the debate that seems to be missing from this is… What possible motive could have triggered Syria to launch this chemical attack at this time in this place?” he asked.

  "The Syrians are winning, don’t take my word for it, take the American military’s word for it,” Shaw said.

  He then mentioned the words of Joseph Votel, the Commander of United States Central Command, who conceded last month that Bashar Assad “has won the war,” and US President Donald Trump, who recently announced the US' intentions to pull its troops out of the conflict.

  As Shaw continued his thought, saying: “… And then suddenly you get this,” he was interrupted by Washington, who interjected with “I am very sorry, you have been very patient for us, but we do need to leave it there,” before going to adverts.

  Sky has not clarified whether it cut the interview, which only lasted for two minutes, due to editorial or time considerations. The Mirror reported sources within the Murdoch-owned company claiming that a"hard" ad break was scheduled.


  Liars Lying About Nearly Everything: But the prize for lying at a high level has to go to the British as related to what has been going on both in the Middle East, with Russia, and also in Britain itself
  Donald Trump turns out to be a pretty good liar, even if he frequently has no idea what he’s talking about, says Phil Giraldi in this commentary.

  But the prize for lying has to go to the British.

  At least since the time of Marcus Tullius Cicero in the late Roman Republic everyone has certainly understood that politicians lie all the time. To be sure, President Donald Trump has been exceptional in that he has followed through on some of the promises he made in his campaign, insisting periodically that he has to do what he said he would do.

  He has increased U.S. military engagement in Afghanistan and turned the war over to the generals while also faltering in his promise to improve relations with Russia.

  The potential breakthrough offered by promising exchanges during phone calls to Vladimir Putin have been negated by subsequent threats, sanctions and expulsions to satisfy hysterical congressmen and the media.

  Concerning Syria, Trump last Tuesday said “I want to get out,” promising to pull U.S. troops out very soon, but was quickly brought to heel by pressure from Congress and a phone call from Israeli Prime Minister.

  Benjamin Netanyahu that compelled him to change his mind within 24 hours. Israel wants chaos in Syria and its instrument of choice is the American military. Netanyahu has Congress to do his bidding and, for whatever reason, appears to also have Trump under his thumb.

  So Donald Trump turns out to be a pretty good liar, even if one has to take into account the fact that he frequently has no idea what he is talking about. But the prize for lying at a high level has to go to the British as related to what has been going on both in the Middle East, with Russia, and also in Britain itself.

  Blair presumably could have derailed the ill-fated invasion by refusing to go along with the venture, which was a war crime, but instead he fully supported George W. Bush in the attack. He thereby had a hand in America’s worst foreign policy disaster ever.

  The Global Establishment has nevertheless rewarded Tony Blair for his loyalty with Clintonesque generosity. He has enjoyed a number of well-paid sinecures and is now worth in excess of $100 million.

  Moving along to the present, we have Prime Minister Theresa May. May has been in serious trouble, politically speaking. After losses suffered in the recent parliamentary elections, she is clinging to power and is increasingly unpopular even within her own Conservative Party. So what do you do when you are in trouble at home? You create a foreign crisis that you have to deal with.

  In this case, Foreign Secretary Boris Johnson rushed to judgement on Russia less than forty-eight hours after the Skripals were found unconscious on a bench in Salisbury, England, too soon for any chemical analysis of the alleged poisoning to have taken place.

  One of the strangest aspects of the Skripal case is that daughter Yulia was released from hospital on Tuesday. She has been held incommunicado and is being “protected” in a secret location by the British government. It is Impossible to know if she wants to return to her life in Russia and is being held against her will, not so much to protect her as to silence her

  A cousin Viktoria Skripal has offered to fly in from Moscow to provide support for her family, but was denied a British visa. Russian television aired a recording of a phone call between the two cousins in which Yulia said that she was disoriented but improving and that neither she nor her father had suffered permanent damage from the poisoning. The call ended abruptly and Viktoria Skripal believes that it was scripted by the British government on a controlled phone line.

  Repeated requests by Russia to obtain a sample of the alleged nerve agent for testing have been rejected by the British government in spite of the fact that a military grade nerve agent would have surely killed both the Skripals as well as anyone else within 100 yards. As the latest British account of the location of the alleged poison places it on the door handle of the Skripals’ residence, the timetable element is also unconvincing. That means that the two would have spent three hours, including a stop at a pub and lunch, before succumbing on a park bench. Military grade nerve agents kill instantly and this one is said to be 8 times more powerful than VX.
  "Fifteen Years Ago, America Destroyed My Country"

  Mere end 1 millioner døde.

  Ingen holdt ansvarlig

  15 Years. More Than 1 Million Dead. No One Held Responsible.
  The War in Iraq's latest anniversary passed in all-American silence.

  Remember, back in the dim times, that the first use of the phrase “draining the swamp” came out of the lunatic notion that scrambling the entire Middle East would somehow result in the creation of several peaceable Rhode Islands. This was also peddled as the concept of “hitting the hornet’s nest,” a genuinely stupid idea in any context. (It was also the basis for Thomas Friedman’s famous formulation that the Iraqis should just “suck on this.")

  The May government has already established its own narrative and certainly would have plenty to lose if the whole affair turns out to be fabricated. And fabricated it might have been as the nerve agent, if it actually exists, could have been manufactured almost anywhere.

  The head of Britain’s own chemical weapons facility Porton Down has contradicted claims made by May, Johnson, and British Ambassador in Moscow Laurie Bristow. The lab’s chief executive, Gary Aitkenhead, has testified that he does not know if the nerve agent was actually produced in Russia, a not surprising observation as the chemical formula was revealed to the public in a scientific paper in 1992 and there are an estimated twenty countries capable of producing it. There are also possible stocks of Novichok remaining in independent countries that once were part of the Soviet Union, to include Russia’s enemy du jour Ukraine, while a false flag operation by the British themselves, the CIA or Mossad, is not unthinkable.

  The resort to official Orwellian govspeak by the British is remarkable throughout the process, but is particularly painful reading regarding the treatment of the Skripals’ pets, two guinea pigs and a cat. A spokesman for the Department of the Environment reported that “The property in Wiltshire was sealed as part of the police investigation. When a vet was able to access the property, two guinea pigs had sadly died. A cat was also found in a distressed state and a decision was taken by a veterinary surgeon to euthanize the animal to alleviate its suffering. This decision was taken in the best interests of the animal and its welfare.”

  So the presence of squadrons of technicians and cops in the residence did not permit anyone to take a minute to feed the cat and guinea pigs. And the cat was killed as a purely humanitarian gesture – it’s “best interest” was apparently to die. Sounds familiar, doesn’t it?

  The British would have one believe that Putin personally ordered the killing of a former British double agent who had been released from a Kremlin prison in a spy swap and who was no longer capable of doing any damage to Russia. He did that in spite of the fact that he had an election coming up and would be the host of the World Cup in the summer, an event that he would want to go smoothly. So he deliberately shot himself in the foot on both counts, allegedly because he wanted to send a message to traitors and also because he just can’t help himself since he is a vindictive KGB type whose impulses are pure evil. Does that make sense to the reader? It doesn’t to me.
  Fårene i fåreflokken tæller sine lam og sover videre
  Disse tænkere synes faktisk at visualisere verdenskrig.

  Ryan Crocker advarede på NPR i dag, at den række af verdensmagter, der er samlet i Syrien, minder om begyndelsen på ​​første verdenskrig.

  Weekly Standards reaktion er skræmmende:

  "USA skal bruge helvedes konsekvenser på Damaskus diktator." Det betyder "enorm amerikansk og allieret ildkraft" for at " det får tunge konsekvenser for Assad-regimet."

  Det lyder meget som regimeændring med Israel som vores loyale partner igen.

  Obama-administrationen var villig til at henvende sig til Syrien til Iran og Rusland for at bevare kernekraftaftalen med i Iran, i sine afsluttende faser ...

  [I dag] står USA's troværdighed på spil. Et par krydserMISSILER på en flyveplads kan tilfredsstille nogle højtstående medlemmer af udenrigspolitiske elite, men det vil ikke straffe Assad-regimet eller afskrække det fra fremtidige kemiske angreb.

  Det amerikanske svar skal indebære enorme amerikanske og allierede ildkraft og få stærke konsekvenser for Assadregimet og dets leder. Israelerne begyndte arbejdet med et søndagnatangreb på Tiyas iranske luftbase, men vi håber, at USA ikke vil lade israelerne gøre det hårde arbejde af gengældelse.

  Israel er også begejstret for, at det endelig kan få den krig, den har presset på. Asaf Ronel fra Haaretz tweets nyheder :

  Meget dramatisk trussel fra en "højtstående israelsk embedsmand" citeret i dag af Alex Fishman i @ YediotAhronot : "

  Der vil ikke være et spor tilbage fra Assadregimet og Assad selv, hvis en stor konflikt udvikler sig mellem Israel og Iran i Syrien"

  Lauren Fish,
  Som Kina og Rusland begynder aggressivt at projicere deres militære magt og revisionistiske ideer, skal Pentagon udvikle operationelle koncepter med det formål at overgå teknologisk sofistikerede nationstater.

  Her er Sachs analyse af årsagerne til den syriske krig, i geopolitisk kamp.

  Det er på tide for den amerikanske offentlighed at forstå den syriske krig. De almindelige medier har antiseptisk beskrevet det som en borgerkrig. Det har ikke været noget af den slags. Siden starten i 2011 har det været en krig, der blev skubbet af De Forenede Stater, Saudi Arabien, Israel, Tyrkiet og andre, at vælte Assad og tvinge Iran og Rusland ud af Syrien.

  Da en direkte amerikansk ledet krig mod Syrien ville have været en overtrædelse af folkeretten, frigjorde Obama CIA'en for at fungere skjult med Saudi Arabien og andre lande. CIA og Saudi Arabien slog sig sammen i en operationskode, der hedder Timber Sycamore, for at tilbageføre anti-Assad-syriske styrker og jihadister uden for Syrien. Der var selvfølgelig ingen afstemning ved kongressen , ingen ærlig udjævning med det amerikanske folk og ingen FN-stemme.
  Efter seks års krig, ødelæggelse og fiasko i Syrien er det på tide, at den syriske blodudgydelse slutter, vigtigst ved at afslutte amerikansk støtte til anti-Assad styrker

  Henrik, absolut nej, det er kun en sjælden mulighed for at skrive på det herskende narrativ.

  Hvilket indlæg bedømmer De til ikke at være fornuftig, høje Herre?

  Hvilket indlæg er vildledende, bare vær rar at nævne et eneste :)?

  Propaganda, er det ikke det vi er udsat for f.eks igennem DR´s ukritiske viderebringelse af Boris Johnsons drejning af kendsgerningerne fra selvsamme OPCW, der skriver at de ikke ved hvad substansen er eller hvor den kommer fra, men alligevel konkluderer Boris Johnson igen at det er Rusland og Novichok, selvom rapporten ikke siger det, og kun nævner Novichok i den hemmelige del, der nu skal gemmes væk i 70 år.

  Er det det De forstår ved "vildledende" information? Nej.
  Det gør jeg så til gengæld!

  PS:
  ingen som ikke forstår sig på musik kan udrette eller forstå noget af betydning i vor tid.

  Nu Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  Henrik, det vi kalder folkestyre er blevet som et gammeldags torskegilde hos kommunen,

  Vi kan tro at det er torskene, der holder gilde,
  men det er jo en fejltagelse.
  De bliver spist.

  Sådan er det også med folkestyret.

  Folk bliver styret.

  Vi har helt misforstået konceptet!

  Og troede det var omvendt.
  Lastbil fuld af granater fra bl.a, Salisbury på vej til Jihadister i Ghouta:
  Truckload af britiske kemiske våben opsnappet af den syriske hær, da den forsøger at komme ind i landet.

  Den syriske hær har opsnappet en lastbil fuld af godbidder, herunder røggranater fra Salisbury, England, som var på vej til terrorister i Eastern Ghouta.

  https://www.facebook.com/thepeoplesvoicetv/videos/1110373552443418/
  SANDHEDEN OM STOFFET TÅLER IKKE DAGENS LYS, MEN HOLDES HEMMELIGT KLASSIFICERET ( sikkert i 70 år, som med Kelly)
  OPCW har bekræftet Storbritanniens konklusioner om den type nerve agent, der blev brugt i forgiftningen af ​​Sergei og Yulia Skripal, men fremlagde intet nyt bevis for at bakke op om Storbritanniens krav om, at Rusland skyldes angrebet

  Den del af rapporten, der er offentlig, betegner ikke Novichok som det anvendte stof, men nævner kun stoffet i de dele af resultaterne, der forbliver hemmelige!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ingen steder i rapporten placerer OPWCW skylden eller identificerer substansens oprindelse.
  A video showing US/UK backed terrorists in #Syria teaching children how to act for #FalseFlag#ChemicalAttack videos:
  En video beskriver syriske børn bliver uddannet til at foregive symptomerne på et kemisk våbenangreb.

  Børn bliver tvunget og forberedt til fremtidige propagandavideoer.


  Videoen er mere end fire år gammel fra, Nesma-organisationen baseret i det østlige Ghouta.

  https://www.youtube.com/watch?v=rSYR6NoGkD0&feature=youtu.be
  SANDHEDEN OM STOFFET TÅLER IKKE DAGENS LYS, MEN HOLDES HEMMELIGT KLASSIFICERET ( sikkert i 70 år, som med Kelly)

  Alligevel hedder det på DR:


  Rusland har skylden for nervegiftangrebet i Salisbury. Det kan der ikke herske tvivl om, siger den britiske udenrigsminister, Boris Johnson, ifølge AFP.

  Meldingen fra Johnson kommer, efter at Organisationen for Forbud mod Kemiske Våben, Opcw, i en rapport bekræfter, at det var anvendt giften Novichok, der blev brugt til at forgifte den russiske eksspion og hans datter.

  SPION FORGIFTET I STORBRITANNIEN
  Den 66-årige Sergej Skripal og hans 33-årige datter Julia blev indlagt på et hospital søndag den 4. marts, hvor de blev fundet livløse på en bænk i den britiske by Salisbury efter at være blevet udsat for giftangreb. Den tidligere spion blev i 2006 idømt 13 års fængsel af en russisk domstol for have spioneret for den britiske efterretningstjeneste, MI6.


  Dermed var Storbritanniens egne undersøgelser korrekte.

  - Blodprøver undersøgt af Opcw bekræfter de resultater, som Storbritannien nåede frem i forbindelse med analyserne af nervegiftgasssen, hedder det i et udmelding fra organisationen, der har hovedkvarter i Haag.

  ----------

  FORMODNING GØRES STRAKS TIL FAKTA, uden betænkeligheder!

  Vedbys Studentikose intelligente ordskvalder:

  At tænke rigtigt i vor tid er ikke så meget et spørgsmål om intelligens,

  som om moral!

  Menneskene har bagvendte forestillinger om hvad der er virkeligt!

  Selvom det var en verdensnødvendighed at Kristus blev forrådt,

  er det vel ikke meningen at skal stille os på Judas side!

  Der er tilfælde hvor det ikke er en formildende,

  men en skærpende omstændighed,

  at have været i god tro!

  Så hellere gå til helvede på eget ansvar end til himmelen på præstens!

  Nu Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  Holm, så er det jo på plads : )

  KommeR du op med dine troværdige kilder!

  En senator og en tidligere ambassadør er IKKE gode kilde? - ELLER HVAD SYNES DU?.

  At tænke er at lytte, Holm.

  Lytter du eller kan du kun høre dig selv?

  Det er mennesket, der skaber moralen.

  Verden er som den tager sig ud for den højest eksisterende bevidsthed.
  Før Newton eksisterede tyngdeloven ikke, Holm.
  Tillisch, det har du jo ret i,
  Sandheden er enfoldig siger mange.
  Og så er det blot dem selv der er det : )

  Før påvisning af tyngdekraften eksisterede den ikke.

  Vi kan ikke erkende højere end den højeste bevidsthed!

  Hemmeligheden er ikke at tjene de mange, men de få,
  og de kommer de få udvalgte til livs.

  Om der for at få ram på dem ofres millioner af sagesløse er ligegyldigt,

  som det var for Herodes,hvor mange børn, der gik i løbet i Bethlehem!
  Rød-grøn mundlammelse SF og Alternativet er lige så tavse om den internationale situation som Enhedslisten.
  Medierne giver aldrig Fred en chance

  Præsident Trump OVERVEJER "muligheden for gengældelse i Syrien som reaktion på en mistanke om kemiske angreb på småbørn og familier i den syriske by Douma", rapporterede CBS News. "Hvis det er russerne, hvis det er Syrien, hvis det er Iran, hvis det er dem alle sammen, vil vi finde ud af det," sagde Trump. "Intet er ude af bordet", herunder et militært angreb fra USA.

  Dette er dødbringende alvorlig forretning.

  Folk, for det meste uskyldige civile og syriske CIVILE, der ikke havde noget at gøre med det "mistænkte" kemiske angreb, vil dø. Folk vil blive såret. Overlevende blive traumatiseret. Et angreb kunne eskalere og udvide den nuværende konflikt, hvilket fører til mere død og ødelæggelse.

  Insatserne er høje, men amerikanske politikere er lige så uafklarede som hvis de valgte mellem Hulu og Netflix.
  Dette er ikke nyt eller Trumpianisme.

  Det har altid været sådan her. Amerikanske ledere tager ikke disse livs- og dødsafgørelser alvorligt.

  Hvis USA var et fornuftigt land befolket af rationelle, civilt engagerede borgere, ville amerikanerne hælde grine ad og latterliggøre enhver, der seriøst overvejede at regne bomber ned over et "mistænkt" noget. Og skepsismen i denne sag burde være eksponentielt større i betragtning af at dette er Syrien.

  Redaktører kan tilgives for undertiden at glemme at dække alle baserne ved at tilbyde et bredt spektrum af løsninger på de problemer, der er dækket af deres nyhedshistorier og diskuteret i deres opinionsafsnit.

  Det samme gælder for producenterne, der arbejder via kabelnyheder '24-7 nyhedscyklus.

  På et bestemt tidspunkt bør de imidlertid tage et skridt tilbage og overveje effekten af ​​deres redaktionelle beslutninger.

  De har skabt en ubarmhjertig ultravvoldelig kultur, en debat uden diversitet mellem dem, der ønsker at bombe og dem, der ønsker endnu flere krige.

  Det HAR NÅET et punkt, at synspunktet om ikke at gå i krig, ikke engang er noget, vi skal betragte som en legitim mulighed.


  Bare tænk Hækkerups optræden i Deadline her den anden dag.

  Det er forfærdeligt.

  Hækkerup, en af de mest skadelige politiske familier i Danmark:
  Vendekåben Karen, og PER, der efter Hitlers forbillede indførte kildeskatten i Danmark i 1962-63.

  Vedby skriver: I international politik er der ingen forligsmand til at sikre en aftale til sidst, og derfor kommer internationale konflikter
  Det anede mig nok at Stauning ikke havde fat i den lange ende da han gladeligt testamenterede at folkeforbundet havde forbudt krig!


  At sammenligne en konflikt på det danske arbejdsmarked med en våbenkonflikt, der potentielt nemt kan koste 2-3 milliarder mennesker livet;

  det er en barnlig naivt tilgang, som ganske vist kan sikre opbakning i befolkningen til en krig, fordi det lyder jo ikke så slemt hvis en krig kan sammenlignes med en lockout.

  Vedby forstår virkelig at manipulere med proportionerne.

  Som om, at han ikke er sit ansvar bevidst eller netop at han er det!?

  Men har han ingen børn eller kender han ingen, der har børn?

  Retfærdighed og hævn er ikke et mål i sig selv.

  Målet er FRED , og ud af freden kan med tiden en retfærdighed vokse.

  En fortænkt retfærdighed baseret på formodninger om noget uretfærdigt er det, der kan tage os ud over afgrunden!

  kRIGSFORBRYDERLEDERNE I VESTEN er som lemminger, der søger den.

  Med en John Bolton i spidsen, som rådgiver for Trumph ER VI GODT PÅ VEJ!

  Han skyer ikke ilden, og er som Churchill parat til at brænde verden ned for at få ret!

  Men hvad skal han så bruge retten til?
  T R: I enhver krig er det første, der går tabt sandheden,

  Den propaganda og de metoder, der anvendes idag er ingenting ved siden af naziSternes og Churchills propaganda!

  dET ER PÅ ET HELT ANDET NIVEAU!

  Far og bror til Livinenko:: vESTLIGE EFTERRETNINGSTJENESTER dræbte min bror....
  https://www.sott.net/article/282816-Maxim-Litvinenko-Western-intelligence-killed-my-brother-to-turn-public-opinion-against-Putin

  "Det kunne have været engelsk, israelerne, amerikanerne"

  Han hævder MI6, der havde arbejdet med Litvinenko efter at han havde slået sig mod Vesten, havde afslået sin brors ønsker om at vende tilbage til Rusland

  Hans bror "vidste alle slags ting" om russiske dissidenter tildelt asyl i Storbritannien - "ting, der ville gøre briterne og amerikanerne ubehagelige, hvis han vendte tilbage".

  Han tilføjede, at Rusland ikke havde nogen grund til at ville have sin bror død: "Han spionerede ikke. Han kendte ingen statshemmeligheder. Han havde et simpelt arbejde. Staten var ikke interesseret i ham. '

  Jørgen Jørgensen
  Det er muligt, du har ret i dine påstande om den ene eller den anden skurk. Men på intet tidspunkt fortæller du os, hvordan det kan være, at DU simpelthen VED, hvem de onde er. Hvor VED du det fra??? Det er så nemt at blive hidsig og råbe op om, at det kapitalisternes skyld. Det er mange skurke, den største er, var og vedbliver at være Putin - uanset, hvad du mener at vide bedre end alle andre.

  13 minutter siden Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  J Jensen, der findes mindst ét virkeligt fornuftigt medlem af det amerikanske senat:
  Virginia State Senator Richard Black drøfter det seneste "kemiske angreb" i Syrien som et falsk flag forsøg på at presse Trump ind i en hensynsløs konfrontation med Rusland i Syrien.

  https://www.youtube.com/watch?v=kTtAm0OHW24&feature=youtu.be
  There Was No Chemical Attack in Syria

  og så er der den tidligere ambassadør i Syrien, Peter Ford:

  Tidligere britiske ambassadør i Syrien: Syriske kemiske våben angreb blev arrangeret af islamiske jihadi propagandister, det er sandsynligt ingen døde
  Den tidligere britiske ambassadør i Syrien, Peter Ford , fortalte BBC Radio Scotland om det påståede Douma-kemiske våbenangreb:

  Og advarer mod armageddon og tid til at tage en dyb indånding:

  Den syriske regering er sandsynligvis ikke skyldig
  Kilderne der hævder, at der var et kemisk våbenangreb, er pro-islamistiske jihadi-propagandaudtag
  Hændelsen var sandsynligvis iscenesat, og det er sandsynligt, at ingen faktisk døde

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Jxs53OqAkN8">https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Jxs53OqAkN8

  Tidligere britiske ambassadør i Syrien Peter Ford opfordre en journalist fra BBC og vestlige publikum at bruge deres hjerner og tænke kritisk inden de falder for islamistisk jihadist propaganda.

  "Et barn kan se at intentionen med det iscenesatte giftangreb var producere det hysteri og nu den millitære aktion, som vi er på kanten af at begynde RISIKERENDE VORES EGEN SIKKERHED og vi lader villigt løkken stramme om vores egen hals af islamiske jihadister fanatikere,

  og hvordan gavner det Assad,

  Vær rar at bruge jeres hjerne,

  svar på spørgsmålet:

  "Hvordan har Assad fået fordel af al denuro og oprør, der er ekkoet imod ham? Hvorfor ville han gøre en sådan ting?

  Når han allerede var ved at vinde,

  Hvorfor skulle han bruge netop dette øjeblik til at gøre den ene ting,
  der ville garantere ham at han ville flået ud af sejrens mund og ind i nederlaget!  8 minutter siden Anmeld
  Holm
  åh nej
  Er det virkelig dine troværdige "kilder"?

  6 minutter siden Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  Holm, jeg ved intet andet end det jeg ved fra andre kilder end dine, så simpelt er det!

  Og det er også formodninger, da jeg ikke er førstehåndsvidne .

  Andre aspekter har bare så lidt plads, eller rettere ingen plads, i MSM i Danmark.

  Iøvrigt gør du vel dig selv skyld i det, som du beskylder mig for.

  Hvor ved du det fra?,

  Du skriver.
  " Det er mange skurke, den største er, var og vedbliver at være Putin - uanset, hvad du mener at vide bedre end alle andre."


  Har du tænkt over det?


  Du kan prøve at følge lidt med her til at starte med inden den bliver lukket ned!?:
  https://www.facebook.com/LarsJorgensenSociolog

  4 minutter siden Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  Holm:

  Lav gerne en liste over dine troværdige kilder!

  VEDBYS OVERSKRIFT ER HELT I de vestlige krigsforbryderlederes ånd:


  GØR KLAR TIL KRIG!


  Istedet kunne MSm, main street medier, være med til at afmontere krisen, men istedet ser vi en ekskalering fra også VEdby!

  Vestlige medier er ikke sit ansvar bevidst, de er redskaber!
  J. Jensen
  SKØNSMARGIN er et andet ord for NORMER, som f.eks Theresa May henviser til vedr Skripal og Syrien;


  NORMER ændres i politikken efter magtens behov og kaldes så i retspraksis´en for SKØNSMARGIN tilpasset den for tiden herskende politiske agenda.

  Politikken gør så i realiteten mennesker retsløse.

  Som en elastik, der trækkes så langt den politiske magt ønsker det.

  NORMER er det nye sort for den politiske magt.

  SKØNSMARGIN for dets udlevelse i et udvandet retssystem.

  FORMODNINGER er det nye sort i kulturen og tænkningen.

  Det vigtiste er ikke fakta, men hvad magten FORMODER.

  FORMODNINGER gøres til fakta, og fakta gøres til formodninger.

  Så er der frit valg på alle hylder for magten,

  OG INGEN KAN LÆNGERE KENDE FORSKEL PÅ

  HYPOTESER OG FAKTA!

  Nu Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  j. jENSEN
  Du strammer den, fuldstændig, som MSM, main street medierne, gør.

  GIFTEN KAN RELATERES TIL NOVICHOK!!!!!!!!!!!!!!!!!,
  så jeg tænker, at det ikke er Novichok, men Independent udlægger det i bedste MI-5 still, som at så er beviserne på plads: Gør klar til at angribe Rusland og Syrien, SYRIEN, SOM NU OGSÅ BESKYLDES FOR AT stå bag Salisbury-giften.

  Altså kan de bestemme sig: Var det Rusland?, Syrien? - eller dem begge, - eller er det som de lokale i Slisbury tror MI-5-6, der gjorde det!  Der cykles rundt imellem formodninger og fakte til vi alle bliver rundtosset og antager formodninger som fakta.

  Dit skriv er ikke noget bevis for at gøre Rusland til syndebuk, kun at vi bliver trukket rundt i manegen, af de MSM, som REDIGERES og får udstikket den den politiske linje af især CIA!

  Jørgen Jørgensen
  Ifølge Alexander Litvinenkos egen familie blev han slået ihjel af en vestlig efterretningstjeneste.

  Skripal giften er IKKE russisk.

  May og Trump fjerner fokus fra egen upopularitet og egne løgne ved at ville føre krig.

  Indenrigspolitisk stiger ens popularitet, når de vestlige ledere og præsidenter starter en krig.

  Pornostjernesagen, og at Israel straks bomber i Syrien, da 4000.000 mennesker er blevet befriet i Ghouta af Assad og Rusland, efter at være blevet holdt som gidsler og skjolde i 6 ÅR, er en måde at tvinge Trump til krig for at fjerne fokus fra egne dårlige sager.

  Det iscenesatte giftangreb af Al-Qaida aflæggeren, De Hvide Hjelme, som er udelukkende finacieret af Vesten er også et forsøg på at strte krigen op igen.

  De hvide Hjelme og resten af Jihadisterne blev efter forhandlinger kørt ud af Ghouta til Tyrkiet i airconditionerde busser til gengæld for frigivelsen af 5000 fanger. Kun 100 af disse fanger, der havde været væk i årevis, viste sig at være i live.

  KRIGSFORBRYDERLEDERNE I den vestliige verden skyr ingen midler!

  47 minutter siden Anmeld
  Peter Lang
  En krig er ved at slutte,;

  Så straks bomber Israel

  og Assad anklages igen, da han har vundet krigen og undgået et amerikansk ønsket regimeskifte, for giftgasangreb filmet og dokumenteret af de hvide hjelme, USA´s og Englands Mi5-6 og Cia-støttede propagandamaskine med hovedsæde hos 1 mand i Coventry i England.

  Syrien anklages så også for forgiftning af Skripal.

  Narrativet er først at giften er russisk og meget giftig. Faktisk erklæres Skripal død.
  Senere er narrativet at giften kun har udløst ubehag og lidt hallucinationer.

  En slægtning gør opmærksom på at der er kæledyr i Skripals hus.

  Det er blevet overset af de som angiveligt "rensede" Skripals hus for gift .

  Mirakuløsr overlever 1 kat og 3 hamstre i huset dødsgiften, men d 3 hamstre dør af sult og katten må siden aflives af samme grund, men er altså ikke påvirkede af giften!

  Skripal og datter ansås for at få mén af forgiftningen, men nu ser de ud til fuld helbredelse og bliver skippet af til USA inden nogen rigtig får mulighed for at stille dem spørgsmål!

  Og fokus på de mirakuøse helbredere af de giftramte er fuldstændigt borte. Ingen læger hædres eller bliver spurgt ind til, hvordan en dødelig og invaliderende gift pludeselig ikke gør anden harme end at fremkalde hallucinationer og utilpashed.

  Der er ingen demokratisk forpligtelse til opysning.

  Alt handler om magthaverne SKØNMARGIN, ikke lov ellerfakta, men PROBABLY, ALLEDGEMENT og hvad VI TROR GØRES TIL FAKTA ,

  Og hvad der er fakta gøres også til VI TROR, så

  ingen længere kan kende forskel,

  Handlinger begrundes ikke længere i FAKTA,

  NORMER OG humanistiske årsager gøres til grund nok til at handle,

  ikke folkeret eller lov.


  44 minutter siden Anmeld
  Jørgen Jørgensen
  Alle vores ynkelige "journalister" løber med May ' s løgn, uvidende og uoplyste, kun fordi alle deres kolleger også løb med den
  Kan vi nu tage May og Johnson i retten for totalt uansvarlige og farlige løgne?

  End ikke med en ILDTANG tør de danske medier røre ved Porton Downs meddelelse

  om at de ikke kan identificere Skripalgiften, som russisk!

  Når der endelig er afgørende nyt så ser vi,

  fej uselvstændig medløber- tavshed og afventen på instrukser fra højere instanser. Det er status I DE DANSKE MEDIER!  Putin gjorde det!

  Er faktisk en projektion af sandheden:

  CIA gjorde det!
  Theresa May prøver (PROBABLY ) sikkert at dække over Putin.

  Siden hun endnu ikke , som I ved, har leveret nogle beviser........!

  Jeg tror vi så ville have set dem nu!

  40 minutter siden Anmeld
  Peter Lang
  RUC akademiker Michael Lund er nu igen i TV med komplette løgne om krigen i Syrien.
  Ja det er utroligt - og vi financierer alle denne krigspropagandamaskine og disse TV-superstars der viderebringer propagandaen ukritisk 😡 Der er jo ikke et gran salt af (kritisk)journalistik i disse udenlands-korrespondenter🤮


  Assads døds-DOM

  "Hemmelige KILDER og rapporter fra USA, Saudi og Israels efterretningsagenturer indikerer, at det øjeblik, Assad afviste Qatari-rørledningen, militære og efterretningsplanlæggere hurtigt nåede frem til enighed om, at fomenting af et sunnisk oprør i Syrien for at vælte den usamarbejdende Basar Assad var en gennemførlig vej at nå det fælles mål om at færdiggøre Qatar / Tyrkiet gasforbindelse. I 2009 ifølge Wikileaks, snart Bashar Assad afviste Qatar-rørledningen, begyndte CIA at finansiere oppositionsgrupper i Syrien. "

  - Robert F. Kennedy Jr., hvorfor araberne ikke vil have os i Syrien, Politico


  "I 1950'erne startede præsident Eisenhower og brødrene Dulles ... en klandestisk krig mod arabisk nationalisme - hvilken CIA-direktør Allan Dulles lignede kommunismen - især da arabisk selvstyre truede olieindrømmelser. De pumpede hemmelig amerikansk militær hjælp til tyranner i Saudi Arabien, Jordan, Irak og Libanon, der favoriserede marionetter med konservative jihadistiske ideologier, som de betragtes som en pålidelig modgift mod sovjetmarxismen.  CIA begyndte sin aktive indblanding i Syrien i 1949 - knap et år efter agenturets oprettelse .... Syriens demokratisk valgte præsident, Shukri-al-Kuwaiti, tøvede med at godkende den trans arabiske rørledning, et amerikansk projekt, der havde til formål at forbinde Saudi-Arabiens oliefelter til Libanesiske havne via Syrien. (så) ... CIA konstruerede et kup, der erstatter al-Kuwaiti med CIA's håndplukkede diktator, en dømt svindler, der hedder Husni al-Za'im. Al-Za'im havde næppe tid til at opløse parlamentet og godkende den amerikanske rørledning, før hans landsmænd afsatte ham 14 uger ind i hans regime ... ..

  (CIA-agent Rocky) Stone ankom til Damaskus i april 1956 med $ 3 millioner i syriske pund til at bevæbne og anspore islamiske militanter og bestikke syriske militærofficerer og politikere for at vælte al-Kuwaitis demokratisk valgte sekularistiske regime.

  Men alle de CIA-penge undlod at ødelægge de syriske militærofficerer. Soldaterne rapporterede CIA's bestikkelsesforsøg til Ba'athist-regimet. Til gengæld invaderede den syriske hær den amerikanske ambassade at tage Sone til fange. Efter hård afhøring indrømmede Stone i en tv-bekendtgørelse sine roller i det iranske kupp og CIA's afbrudte forsøg på at vælte Syriens legitime regering. (Derefter forfulgte Syrien alle politikere med sympati for USA og henrettede dem til forræderi. "(Politico)


  "Vi må anerkende den syriske konflikt er en krig mod kontrol af ressourcer, der ikke kan skelnes fra de utallige klandestine og sort oljekrige, vi har kæmpet i Mellemøsten i 65 år. Og kun når vi ser denne konflikt som en proxykrig over en rørledning, bliver begivenheder forståelige. "


  39 minutter siden Anmeld
  J. Jensen
  Der er to debattører som har glemt
  At tage deres sølvpapirhatte på igen idag, men det er da underholdende

  29 minutter siden Anmeld
  Peter Lang
  Former UK Ambassador to Syria: Douma Chemical Attack is staged
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Jxs53OqAkN8">https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Jxs53OqAkN8

  En smule logik: Den syriske hær befrier 90% af dette område og beslutter derefter at bruge kemikalier til at tiltrække NATO-bomber. FFS !! Dette mønster gentages hver gang et område befires, vågner vi op?

  En norsk bog beretter, at omkring halvdelen af norske militæranalytikere var betalt af USA. Under den kolde krig.

  Ingen synes interesseret i at spørge, hvorfor terroristerne ikke brugte eller hævder at have brugt kemiske våben, før de var på randen af ​​det ultimative nederlag, og heller ikke, hvorfor "Israel" ville vente til i sidste øjeblik at udføre et febrilsk luftangreb på en enkelt militærbase, der slet ikke ændrer noget i forhold til krigens overordnede dynamik.

  Appel til James Mattis:
  Jeg beder dig, hr., Om at overveje muligheden for, at det antagne klorgasangreb i Douma, Syrien, måske har været et omhyggeligt konstrueret propagandasvindel hos de oprørere, der omringes i Douma. Et sådant svig ville have som formål at fremkalde præcis den slags respons, som vi ser i de vestlige medier. Rebelerne er blevet besejret i East Gouta. Deres kæmpere og familier bliver evakueret til den tyrkiske besatte Jarabulus med air-conditioned bus. Hvordan ville det gavne den syriske regering at gøre et sådant angreb i denne situation?


  Den hvide hjelms lederskab er drevet af en pro-interventionistisk dagsorden udformet af de vestlige regeringer og PR-grupper, der bakker dem. Enhver, der besøger gruppens hjemmeside, som drives af et oppositionsfinansieret PR-firma, der kaldes Syrien-kampagnen, bliver straks rettet til en anmodning om at underskrive et andragende til en flyvezone for at "stoppe bomberne" i Syrien. Disse slags kommunikationer fremhæver den dobbelte rolle, hvide hjelme spiller som en civilforsvar, der redder liv, mens de lobbyiserer for en amerikansk militærkampagne, der næsten uundgåeligt vil resultere i sammenbruddet af Syriens regering. . . .

  De hvide Hjelme blev grundlagt i samarbejde med USAIDs Kontor for Overgangsinitiativer - Vingen, der har fremmet Regimeændringer rundt om i verden - og er blevet forsynet med 23 millioner dollars i finansiering fra afdelingen. USAID leverer de hvide hjelme gennem Chemonics, en profitjagende entreprenør baseret i Washington DC, der er berygtet for spildt nødhjælp bedrageier til Haiti og Afghanistan.

  Mens medlemmer af de hvide hjelme har været involveret i grusomheder udført af jihadistiske rebelgrupper, er navne på mange af de virksomheder, der tilsyneladende overvåger og evaluerer deres arbejde, blevet holdt hemmelige af USAID af uspecificerede sikkerhedsmæssige grunde.
  Mediernes og akademikernes medløb og totale svigt med hensyn til faglig og intellektuel integritet er årsag til, at krigen i Syrien har udviklet sig til den største humanitære katastrofe siden Anden Verdenskrig.

  Men da Vestens journalister og befolkningen generelt er fyldt med så stærke negative følelser på grund af dæmoniseringen af Assad, så har den syriske befolkning reelt ingen mulighed for at blive taget alvorligt. Og da Assad vandt det sidste valg med knap 90 procent af stemmerne, så er effekten, at man systematisk udelukker mindst 90 procent af den syriske befolkning som utroværdige kilder til situationen i Syrien. Syrernes virkelighed har nu været undertrykt i seks år.”

  Niels Krause i DR’s Deadline rapporterede om Østaleppo, som om hele Aleppo blev bombet af Assad. En utrolig falsk udlægning gentaget overalt i Vesten. ( xxxiv) På sociale medier var de danske journalister, der rapporterede om Aleppo fra lande udenfor Syrien, til grin. Sociale medier svømmede over med festbilleder efter befrielsen. De blev ikke bragt i Vestens medier. Til gengæld var der absurde historier om, at den syriske hær henrettede civile i Østaleppo.

  UNDERMINERING AF VESTENS PROPAGANDA
  Den engelske journalist Patrick Cockburn skrev i 2016, at Aleppo tydede på, at alt hvad Vesten har rapporteret om Syrien er falsk. (xxxvi) En pointe er, at jihadisterne i Mosul og Aleppo fik vidt forskellig dækning, som om kun jihadisterne i Mosul er terrorister. (xxxvii)

  Cockburn konkluderer i 2017, at alle rapporter fra ’oprørskontrollerede’ områder i Syrien siden 2013 er skabt i ledtog med jihadister. Alt andet ville have været for farligt. (xxxviii) Det gælder også rapporter fra FN og Læger Uden Grænser, (xxxix) der støttede sig til jihadister i Østaleppo. (xl) Eva Bartlett kunne forklare en pludselig knap så selvsikker vestlig journalist, at der ikke var en eneste uafhængig vestlig organisation i Aleppo. (xli)


  Politiken står bag journalist Nagieb Khajas ’dokumentarudsendelser’ om heltene De Hvide Hjelme i Aleppo. Da Carla Ortiz og andre talte med syrere fra Øst-Aleppo, var mange vrede og sagde, at De Hvide Hjelme arbejdede for jihadisterne eller var jihadisterne i Østaleppo. (xlix)

  Folk, der arbejder med De Hvide Hjelme, laver propaganda. (l) Lægen Haifa Awad har også kun opereret i ’oprørernes’ områder. (li) Ligesom hun gjorde med Libyen. (lii) Det ofte citerede ’Syrian Observatory for Human Rights’ består af en mand i en lejlighed i Coventry, England, der ikke har været i Syrien i femten år. (liii)

  VESTEN STÅR BAG DE JIHADISTISKE LEJESOLDATER
  Den amerikanske demokrat Dennis Kucinic, der har søgt at rejse rigsretssag mod den tidligere præsident Bush og vicepræsident Dick Cheney, er enig med ambassadør Ford. (lxxii)

  Kucinic forklarer, at USA bevæbner jihadisterne, fordi man ønsker, at islamister får kontrol i regionen. (lxxiii) Som i Libyen. (lxxiv) Vestens politikere støtter som bekendt Saudi Arabien: (lxxv) ”An ISIS that has made it”. (lxxvi)

  Tyrkiets præsident Erdogan lovede angiveligt Assad i 2011 at standse ’oprøret’ i Syrien, hvis Assad ville give plads til mellem en fjerdedel og en tredjedel ministre fra det muslimske broderskab i den syriske regering. (lxxvii) Daværende udenrigsminister Kerry indrømmer i en lækket optagelse, at USA lod ISIS vokse i håb om, at det ville føre til Assads fald.

  WikiLeaks og andre bekræfter Vestens støtte til jihadisterne. (lxxviii) I en bulgarsk dokumentar fra 2017 bekræfter jihadisterne samarbejdet. (lxxix)

  Daværende udenrigsminister Kerry indrømmer det i en lækket optagelse, hvor han forklarer, at USA lod ISIS vokse i håb om, at det ville føre til Assads fald; men at russernes indblanding standsede ISIS. (lxxx) Talsmand for det amerikanske udenrigsministerium, John Kirby, bekræfter, at USA kontrollerer jihadisterne og har endda truet russerne med at sætte dem til angribe russiske byer. (lxxxi)

  Vesten og lande i regionen støtter, bevæbner, (lxxxii) hjælper (lxxxiii) og bomber for ISIS. (lxxxiv)

  En amerikansk pilot forklarer, at de amerikanske fly blev nægtet tilladelse til at bombe i 75 procent af tilfældene, hvor de kunne have bombet ISIS. (lxxxv) Piloten forklarer videre: “Jeg forstår overhovedet ikke denne strategi, fordi det er det, der har givet ISIS fordelen og evnen til at rekruttere.”

  At Vesten af og til bomber ISIS, som de hævder, udstiller kynismen i den førte politik. I december 2016 blev NATO-rådgivere fanget sammen med jihadister i den østlige del af Aleppo. (

  27 minutter siden Anmeld
  Peter Lang
  VESTENS ’HUMANITÆRE’ HYKLERI

  Det var den amerikanske præsident Bill Clinton, der forrådte Nürnberg principperne og ændrede rationalet for krig fra et spørgsmål om følge international ret til et ’humanitært’ spørgsmål om at bekrige dæmoniske ledere, som befolkninger skal reddes fra. (cv) Medierne undertrykker, at det er vestens boykot af Syrien, der forårsager den største humanitære katastrofe siden Anden Verdenskrig, som især rammer civil-befolkningen og syge børn.

  Men de humanitære begrundelser er både dybt ulovlige og fuldkommen vanvittige. (cvi) For krigene er hver gang endt med op til hundredtusindvis uskyldige døde, umenneskelige lidelser i årevis og folk efterladt i ’failed states’ uden håb om en fremtid, hvor de har det usigeligt ringere end inden den humanitære krig.

  Medierne fastholder den falske fortælling om Assad, der legitimerer og understøtter jihadisternes massemord på den syriske befolkning. (cvii) De undertrykker også, at krigene i Libyen og Syrien er den væsentligste årsag til flygtningekrisen i Europa. (cviii) Sidst men ikke mindst undertrykker de, at det er vestens boykot af Syrien, der forårsager den største humanitære katastrofe siden Anden Verdenskrig, som især rammer civilbefolkningen (cix) og syge børn. (cx)

  På den måde understøtter medierne massivt en syg vestlig politik og får folk til at tro, at det er Assad, der mishandler den syriske befolkning. Vestlige hjælpeorganisationer er lige så tavse om den virkelige sammenhæng, mens de på hyklerisk vis beder folk om at hjælpe den syriske befolkning. (cxi)

  Så mens medier og hjælpeorganisationer vildleder folk til at føle sig humanitære på syrernes bekostning, så lever kristne i Syrien i stadig frygt for, at Assad bliver fjernet, (cxii) mens den katolske leder i Syrien taler for døve øren i sin appel om at ende sanktionerne. (cxiii) For vestlige politikere søger kun at skærpe sanktionerne (cxiv) mens de fortsat fodrer terroristerne med våben. Blinde (venstrefløjs-) politikere fuldender absurditeten og taler for militær indgriben for at hindre Assad i yderligere at skade befolkningen.

  Den britiske forfatter og journalist Robert Fisk har en rammende diagnose, når han siger, at de jihadistiske terrorister og vestlige ledere er i samme liga: De gør alt for penge. (cxv) Det samme synes at gælde vestens journalister, akademikere og hjælpeorganisationer.

  24 minutter siden Anmeld
  J. Jensen
  Der kan man bare se. Nu er kendsgerningerne kommet på bordet
  Former MI6 spy Sergei Skripal and his daughter Yulia were poisoned using a novichok nerve agent, the international chemical weapons watchdog has confirmed.
  The Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons made the announcement in an executive summary of its findings.
  The organisation was called in to carry out an independent investigation into the poisoning of the pair in Salisbury.
  Its conclusion matches that of UK government scientists at the Porton Down defence laboratory and is likely to place fresh pressure on Russia to answer questions about its alleged involvement in the attack.