Carsten Kissmeyer
 svarer 
Dan Jørgensen

Carsten Kissmeyer (V) spørger klima-, energi- og forsyningsministeren, Dan Jørgensen, hvorvidt allerede gennemførte samfundsøkonomiske analyser/beregninger vil kunne benyttes af kommunerne

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 98, Spørgsmål 5
Vil allerede gennemførte samfundsøkonomiske analyser/beregninger, der ligger til grund for klimatilpasningen, kunne benyttes af kommunerne og vil ministeren lade dette fremgå af bekendtgørelsen?

Svar fra tirsdag den 1. december 2020
I det omfang projekter er omfattet af overgangsordningen, kan de fortsætte disse projekter på det hidtidige grundlag, f.eks. allerede gennemførte samfundsøkonomiske beregninger – jeg henviser til mit svar på spørgsmål 4 for en uddybning heraf.

For at skabe transparens og understøtte ensartet klimatilpasning på tværs af kommuner og selskaber vil det fremover være et krav, at den statslige metode danner grundlaget for serviceniveauet for alle nye projekter, der ikke er omfattet af overgangsordningen. Det vil fremgå af såvel lov som bekendtgørelse.
0:000:00