Fraværsregler, doughnuts og nyt om løbehjul: Her er dagsordenen i Borgerrepræsentationen

OPTAKT: Et halvårligt forsøg skal sikre, at elløbehjul bliver placeret i afgrænsede zoner, når de ikke bliver brugt. Det er på dagsordenen i Borgerrepræsentationen torsdag, hvor et par lokalplaner til gengæld glimrer ved deres fravær.

Torsdag er tiden kommet til at finde en model for udlejning af elløbehjul uden for den forbudszone, der gælder i centrum af København.
Torsdag er tiden kommet til at finde en model for udlejning af elløbehjul uden for den forbudszone, der gælder i centrum af København.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Kasper Kaasgaard

Det er blevet tid til årets første møde i Københavns Borgerrepræsentation, og som sædvanlig har Altinget læst dagsordenen igennem og udvalgt en række interessante punkter.

Vi starter dog med et punkt, der ikke er med på dagsordenen.

Efter et møde i Teknik- og Miljøudvalget 11. januar, var der nemlig lagt op til, at Borgerrepræsentationen i denne uge endeligt skulle godkende lokalplanerne for Stejlepladsen og Vejlandskvarteret. Det er de områder, som er udset til at erstatte det omstridte byggeri på Strandengen på Amager Fælled.

0:000:00