Mikkel Bjørn
 spørger 
Kaare Dybvad Bek

Hvilke anbefalinger vil ministeren give de partier i landets byråd, som agter at føre ordlyden af ministerens hyrdebrev vedr. kønsopdelt svømning ud i livet?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Udlændinge- og Integrationsudvalget, Spørgsmål 408

Hvilke anbefalinger vil ministeren give de partier i landets byråd, som agter at føre ordlyden af ministerens hyrdebrev vedr. kønsopdelt svømning ud i livet, men som bliver mødt med et modargument om, at de er forhindrede i at gribe ind over for foreninger, som praktiserer kønsopdelt svømning under henvisning til folkeoplysningsloven? Agter ministeren at se nærmere på folkeoplysningslovens bestemmelser eller præcisere disse, således at foreninger, som bedriver religiøst betinget kønsadskillelse i udgangspunktet skal være udelukket fra at modtage til aktiviteter, idet religiøst betinget kønsadskillelse er modstrid med demokratiet og dermed ånden i folkeoplysningsloven? Efter hvilke kriterier mener ministeren, at en kommunalbestyrelse kan give foreninger afslag på ansøgninger om tilskud til aktiviteter?









0:000:00