Charlotte Broman Mølbæk
 svarer 
Jakob Engel-Schmidt

Mener ministeren, at sportslisten har til formål at sikre, at flest mulige danskere skal kunne se f.eks. herrelandsholdets slutrundekampe?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

§20-spørgsmål 1009

Mener ministeren, at sportslisten har til formål at sikre, at flest mulige danskere skal kunne se f.eks. herrelandsholdets slutrundekampe, sådan som hans forgænger udtalte, da listen blev genindført i 2022?
Skriftlig begrundelse:
Der henvises til tidligere kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens udtalelser i artiklen »Stor ændring i danske sportsrettigheder: Sportlisten bliver genoplivet« på bt.dk den 21. maj 2022.

Svar fra onsdag den 29. maj 2024

og TV 2, som har visningsrettighederne til EM-slutrunden i herrefodbold, da det netop muliggør, at herrelandsholdets kampe når ud til størstedelen af befolkningen.

Jeg skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at det med medieaftalen fra 2023 er aftalt, at sportslisten genindføres, og at dette er planlagt til at blive gennemført i år 2025.

0:000:00