Pia Kjærsgaard
 svarer 
Kaare Dybvad Bek

Vil ministeren oplyse, om det er muligt med den nuværende lovgivning at forbyde kønsopdelte aktiviteter i kommunale faciliteter, f.eks. være svømning?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Udlændinge- og Integrationsudvalget, Spørgsmål 421

Vil ministeren oplyse, om det er muligt med den nuværende lovgivning at forbyde kønsopdelte aktiviteter i kommunale faciliteter, det kunne f.eks. være svømning, hvor kun det ene køn må være til stede i svømmehallen, eller i andre af kommunens faciliteter, hvor der indrettes specifikke indgange for det ene og det andet køn, og hvor arrangementet direkte bliver kønsopdelt? Vil ministeren i afkræftende fald oplyse, om ministeren vil tage initiativer til, at lovgivningen bliver indrettet således, at et egentligt forbud vil blive muligt?

Svar fra tirsdag den 28. maj 2024

Jeg kan henvise til mit svar på UUI alm. del spørgsmål 408 af 24. maj 2024 og på UUI alm. del spørgsmål 419 af 27. maj 2024.

0:000:00