Regeringen slår rekord: Løkke hyrer ny særlig rådgiver

Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen ansætter Caroline Stage Olsen som særlig rådgiver. Hun kommer fra en stilling som politisk chef i Moderaterne.

Lars Løkke har hyret sin tredje særlige rådgiver. Hun kommer fra Moderaternes partiorganisation.
Lars Løkke har hyret sin tredje særlige rådgiver. Hun kommer fra Moderaternes partiorganisation.Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Johan Auken Alstrup

Der har aldrig været flere af dem på Slotsholmen.

Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) har ansat Caroline Stage Olsen som særlig rådgiver, og nu er antallet af særlige rådgivere i centraladministrationen på det højeste niveau nogensinde.

Regeringen har nu gjort fuldt brug af de regelændringer fra november 2023, der gav mulighed for ansættelsen af maksimalt 35 særlige rådgivere.

Læs også

Caroline Stage Olsen tiltræder Løkkes hold af særlige rådgivere, der indtil nu har bestået af Karen Clement og Morten E. G. J. Brautsch. Her skal hun bistå udenrigsministeren i det regeringspolitiske arbejde.

"Jeg ser meget frem til at få Caroline Stage Olsen som særlig rådgiver. Hun har en stor analysekraft og erfaring fra både kommunalpolitik og Christiansborg. Caroline bliver en enorm ressource for mit og regeringens politiske arbejde," udtaler Løkke i en pressemeddelelse.

Den nye rådgiver kommer fra en stilling som politisk chef i Moderaterne. Hun har tidligere repræsenteret Venstre i Københavns Borgerrepræsentation og har før da ageret politisk assistent i partiet. 

Herudover var Stage Olsen fra 2019 til 2023 tilknyttet Tobaksproducenterne, der er brancheforeningen for tobaksvirksomheder i Danmark. Her sad hun først som menigt medlem af bestyrelsen og blev sidenhen formand. Sideløbende med sit formandskab var Stage Olsen ansat af British American Tobacco som chef for offentlige anliggender i Danmark – en ansættelse, hun bestred i seks år. 

Caroline Stage Olsen er uddannet cand.merc. fra CBS.

Læs også

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Caroline Stage Olsen

Særlig rådgiver, udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M)
cand.merc. (CBS 2015)

Lars Løkke Rasmussen

Udenrigsminister, MF (M), politisk leder, Moderaterne, fhv. statsminister
cand.jur. (Københavns Uni. 1992)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024