Er du vores nye public affairs-rådgiver til Holm Kommunikation?
Har du politisk tæft? Har du analytiske og strategiske evner, og har du erfaring med at skabe resultater i krydsfeltetet mellem politik og kommunikation? Så er du måske vores nye kollega i Holm Kommunikation.

Søg dette job
Vi søger en dygtig public affairs-rådgiver med stærke politiske og kommunikative evner, som har lyst til at blive en del af Holm Kommunikation. Den ideelle kandidat har et skarpt øje for det politiske miljø og kan levere stærke indsigter og analyser heraf. Som PA-rådgiver bliver du en del af vores kyndige PA-team, som dagligt rådgiver en række af vores fagligt interessante kunder ift. politisk interessevaretagelse samt i krydsfeltet mellem politik og kommunikation. Hvem er du? Vi lægger vægt på, at du er en holdspiller, som både er nysgerrig og ambitiøs af natur og som trives med skiftende og nye udfordringer. Derudover kunne vi også godt tænke os, at:
 • du har erfaring med at arbejde med public affairs og/eller politik fx fra Christiansborg, centraladministrationen, en virksomhed eller interesseorganisation. Bureauerfaring er et plus, men ikke et krav
 • du har en dyb indsigt i og en levende interesse for den politiske beslutningsproces og for samfundsforhold generelt
 • du har et veludviklet politisk netværk og er en dygtig netværker, der kan læse de politiske spil og har næse for timing og muligheder
 • du kan rådgive både danske og internationale kunder, det være sig virksomheder, organisationer eller offentlige instanser
 • du er strategisk tænkende og har stærke kompetencer ift. research- og analysearbejde
 • du har erfaring med samt flair og interesse for PR og kommunikation
 • du kan se nye forretningsmuligheder og bidrage til at udvikle såvel vores PA-arbejde som vores andre ydelser
Hvem er vi? Holm Kommunikation består af 20 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er et ambitiøst og ungt team med base på Ryesgade i hjertet af Nørrebro. Her hjælper vi danske og internationale virksomheder med at fortælle deres historier på tværs af traditionelle og digitale kanaler. Vi arbejder på tværs af de klassiske discipliner PR, PA og kampagner, og vi sætter en dyd i at løfte i flok med kundens interesser for øje. Som PA-rådgiver får du rig mulighed for at sætte dine kompetencer i spil og få nye erfaringer med mange af de andre discipliner, vi arbejder med. Det med småt Send din ansøgning og CV senest den 12. juni 2022. Vi tager samtaler løbende. Stillingen søges via knappen “Søg dette job" her på siden. Kan du dokumentere stærke resultater, eller har du eksempler på andet arbejde, som du tænker, vi skal se, så send det endelig sammen med din ansøgning og dit CV. Har du spørgsmål, er du velkommen til kontakte PA-chef, Thorstein Theilgaard, på 21241191 eller tt@holm.dk
  Søg dette job
  OM HOLM KOMMUNIKATION
  Et af Danmarks førende
  kommunikationsbureauer
  Holm Kommunikation har siden 1998 hjulpet danske og internationale virksomheder og offentlige myndigheder med kommunikation og public affairs, og i dag er vi et af Danmarks førende kommunikationsbureauer.

  Vi hjælper og rådgiver vores kunder om strategisk kommunikation, der skaber synlighed, indflydelse og målbar effekt. Vores udgangspunkt er faglig indsigt, forretningsforståelse, kreativitet og respekten for, at det er resultaterne, der tæller.

  Vi har erfaring inden for en lang række PR-discipliner, og som prisvindende full service-bureau med ca. 20 medarbejdere har vi kompetencerne til at løse alle slags opgaver. Det gælder både positionering på bæredygtighed, positiv presseomtale, adfærdsregulerende kampagner, politiske beslutningsprocesser, digitale strategier eller en ny virksomhedsfortælling.

  Vi er dagligt i dialog med journalister, influencers, politikere samt private og offentlige virksomheder. Vores store netværk giver os et indgående kendskab til forskellige brancher og stofområder - og dermed de bedste forudsætninger for at udvikle og eksekvere den mest optimale strategi og løsning.

  I en digital verden, hvor flere stiller krav til troværdighed er virksomheder nødt til at kommunikere anderledes end i går. Det vigtigste er, at kommunikationen har den ønskede effekt. Hvordan? Det finder vi ud af sammen.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen