Kræftens Bekæmpelse - IT-CHEF
I slutningen af 2019 besluttede Kræftens Bekæmpelse, at det var tid til et nyt, nødvendigt og ikke mindst afgørende fokus på IT. Dette værende i relation til økonomiske investeringer, digital modenhed, fokus på informationssikkerhed og IT-afdelingens omfang og kompetencer. Derfor blev der i starten af 2020 vedtaget en IT-genopretningsplan, og siden da har der været gennemført en lang række tiltag, som samlet set har styrket indsatsen.

Kræftens Bekæmpelses IT-chef, som har været drivkraften bag denne omstilling, går på velfortjent pension, og derfor søger vi nu hendes afløser: en IT-chef, som kan bygge videre på det gode fundament, der er blevet skabt over de seneste år, og samtidig en, der har visionerne og evnerne til at tage de næste skridt og tage udviklingen til det næste niveau. Kræftens Bekæmpelse har brug for en dygtig leder, som har det strategiske overblik, veludviklede kommunikations- og formidlingsevner og ikke mindst stærke relationelle kompetencer. Du har omfattende erfaring som leder inden for IT og ved, hvad der skal til for at lykkes med opgaven. IT-chefen er en del af Kræftens Bekæmpelses chefgruppe og leder en afdeling på 20 medarbejdere - heraf en teamleder og ni medarbejdere i direkte reference. Du bliver en del af en organisation, hvor mening og mål står helt tydeligt - det handler om at skabe et samfund, hvor færre får kræft, hvor flere overlever kræft, og hvor alle får et bedre liv med og efter kræft. Denne opgave varetages af dedikerede og dygtige mennesker, hvis arbejde i den grad muliggøres af et sikkert og solidt IT-fundament. Du kan læse mere om stillingen i den uddybende job- og personprofil. Her kan du også se de muligheder, krav og forventninger, som Kræftens Bekæmpelse har til den nye IT-chef. Du er velkommen til at ringe til økonomichef Michael Henneberg Pedersen på tlf. 2260 3900 eller konsulent i Genitor Charlotte Raaby på tlf. 3126 7652. Se også www.cancer.dk for mere information om Kræftens Bekæmpelse. Ansøgningsfristen er den 7. marts 2023. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden.
    Kræftens Bekæmpelse
    Er en demokratisk forening, der står på et solidt grundlag og med en handlekrafttig position både nationalt og internationalt. Fagligheden er stor i hele foreningen, og vi leverer anerkendt forskning, viden og rådgivning. Vi har et stærkt og aktivt fællesskab, og kræftsagen giver både vores medarbejdere, medlemmer og frivillige en tydelig fælles vision, som binder os og befolkningen sammen. Vi vil et liv uden kræft!

    Icon
    Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
    Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen