VIA University College - Uddannelsesleder til Byggeriuddannelserne
Vil du være med til at skabe fremragende byggeriuddannelser? Brænder du for ledelse, uddannelse og udvikling, og vil du være med til at tage ansvar?

Genopslag Nu har du muligheden for sammen med et ambitiøst ledelsesteam i VIA Byggeri at sætte retning og skabe rammerne for fremtidens byggeriuddannelser (bygningskonstruktører og byggeteknikere) på de tre udbudssteder i Holstebro, Horsens og Aarhus. Du skal være med til at drive udviklingen af gode og relevante uddannelser og fortsat sikre den faglige kvalitet. Udviklingen sker i et tæt samspil med byggebranchen, og du skal være med til at sætte bæredygtighed, den grønne omstilling og digitalisering endnu mere på dagsordenen i forhold til uddannelser og brancher. Du bliver personaleleder for ca. 25 dygtige og selvstændige vidensmedarbejdere, der skal ledes og motiveres både i den daglige drift og i udviklingen af uddannelserne. Medarbejderne er baseret på uddannelserne i Horsens, men du vil også få opgaver, der går på tværs af de tre adresser, der udbyder byggeriuddannelser. Du får en spændende og meningsfuld ledelsesopgave. Opgaverne er mangfoldige, udfordrende og udviklende. Samarbejdsfladen er bred med både private, offentlige, nationale og internationale aktører. Branchen er under forandring, og uddannelsernes betydning i samfundet er stor. Med andre ord er du med til at gøre en tydelig forskel - for de studerende, for medarbejderne og for samfundet. Du har relevant ledelseserfaring og meget gerne kendskab til uddannelsesverdenen og/eller byggebranchen. Du har lyst til en ledelsesopgave, hvor der er mange aktører og høj kompleksitet. Du har en dialogorienteret og delegerende ledelsesstil, og det er naturligt for dig at byde ind og investere i ledelsesteamet. Du kan læse mere om stillingen i job- og personprofilen. Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesdekan Lotte Møller Larsen på tlf. 8755 4105 eller chefkonsulent i Genitor Katharina Jespersen på tlf. 5151 5215 eller kj@genitor.dk. Ansøgningsfristen er den 8. januar 2023. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område​​​​​. Stillingen er uden højeste arbejdstid. Hovedarbejdssted er Campus Horsens, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland. Ansættelsessamtaler afholdes den 17. januar, og 2. samtaler afholdes den 23. januar 2023.
  Om VIA University College
  VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
  Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
  VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 30.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

  Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering her.
  VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

  Læs mere om VIA University College på www.via.dk


  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen