Vicedirektør til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Har du stærke ledelsesmæssige kompetencer, og har du lyst til at omsætte viden og politik til mærkbare initiativer for beskæftigelsesindsatsen?

Vi arbejder for flest muligt i job Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering er en del af Beskæftigelsesministeriet. Vi går hver dag på arbejde for, at flest muligt er i job - til gavn for den enkelte, virksomhederne og Danmark. Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra betjening af ministeren, Folketingets partier, arbejdsmarkedets parter og vores departement til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Vi lægger vægt på høje faglige standarder, der skal sikre, at de politiske beslutningstagere altid har det bedst mulige grundlag at træffe deres beslutninger på. Hertil er vores rolle at sikre omsætningen af beslutninger til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker. Du kan læse mere om os på www.star.dk. Strategisk ledelse, ministerbetjening og implementering Som vicedirektør bliver du en del af styrelsens direktion, der har det overordnede ansvar for at sikre fokus på de strategiske prioriterede områder, udvikling og en sikker drift af vores mange opgaver. Sammen med den øvrige direktion skal du sikre et tæt og inddragende samarbejde med vores mange interessenter og samarbejdspartnere i hele landet. Direktionen har desuden fokus på den fortsatte udvikling af organisationen, så styrelsen vedbliver at være en god og udviklende arbejdsplads med fokus på høj trivsel og gode karrieremuligheder for vores mange dygtige medarbejdere. Vores nye vicedirektør er kreativ, sympatisk og en dygtig leder med begge ben plantet på jorden. Du er systematisk og har et stærkt eksekveringsgen. Vi forestiller os desuden, at du:
  • er god til at skabe resultater og relationer
  • har omfattende ledelseserfaring, gerne fra centraladministrationen eller en anden politisk ledet organisation
  • er handlekraftig og kan sikre den strategiske sammenhængskraft i forhold til de forskellige indsatsområder
  • formår at skabe et godt samarbejdsklima med vores mange prioriterede samarbejdspartnere og interessenter
  • er en anerkendende og motiverende leder, der kan samarbejde med hele organisationen
  • udvikler cheferne og medvirker til at skabe et stærkt team af ledere
  • har gennemslagskraft og kan kommunikere klart om mål, forventninger og beslutninger
  • har kendskab til eller interesse for arbejdsmarkedsområdet
  • har en relevant akademisk uddannelse eller tilsvarende, evt. suppleret med en lederuddannelse
Du bliver en del af direktionen, som består af styrelsens direktør og to vicedirektører. Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og stemningen uformel. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så idéerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger. Styrelsen har fem adresser: Tre arbejdsmarkedskontorer i Aalborg, Odense og Roskilde samt kontorer i København og Brønderslev. På alle adresser kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede chefkolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode kolleger, spændende opgaver og mulighed for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv. Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. juni 2023. Dit daglige arbejdssted er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Vermundsgade 38, 2100 København Ø. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2 (lønramme 38), og ansættelsen sker på åremål. Der er mulighed for forhandling af personlige tillæg. Ansættelsen vil ske efter rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Hvis du er tjenestemand i forvejen, vil ansættelse kunne ske som tjenestemand. Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte direktør Jens Erik Zebis på tlf.nr. 4040 7237 eller vicedirektør Morten Fønsskov Greising på tlf.nr. 2090 6830. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Bodil Neergaard på tlf.nr. 7220 5171. Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. Der indgår test i ansættelsesforløbet. Hvis du er tjenestemand, skal ansøgningen stiles til Dronningen. Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest d. 18. april 2023 kl. 12. Vi forventer at holde samtaler den 20. april og den 26. april.
Vi arbejder for flest muligt i job på et bæredygtigt arbejdsmarked

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering er en del af Beskæftigelsesministeriet. Vores opgave er at få flest muligt i job på et bæredygtigt arbejdsmarked.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret. Det spænder fra betjening af ministeren og Folketingets partier i samarbejde med departementet - til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere, herunder arbejdsmarkedets parter. Vi har høje faglige standarder, så de politiske beslutningstagere har det bedst mulige grundlag at træffe deres beslutninger på. Vi vægter samarbejde højt, og løsningerne, som vi finder i fællesskab, har betydning for millioner af menneskers dagligdag.

Du kan læse mere om os og vores arbejde på www.star.dk.Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00