Jette Ryde Gottlieb
 svarer 
Louise Schack Elholm

Jette Gottlieb (EL) spørger ministeren for landdistrikter, Louise Schack Elholm, om ændringsforslag om deling af lovforslaget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 36, Spørgsmål 19
Vil ministeren stille ændringsforslag om deling af lovforslaget, således at den del der omhandler effektivisering af sagsbehandling i Planklagenævnet og Miljø- og Fødevareklagenævnet udskilles til et selvstændigt lovforslag, og i benægtende fald, vil ministeren da yde teknisk bistand til et sådant ændringsforslag med tilknyttede bemærkninger?

Svar fra torsdag den 16. marts 2023
Nedenfor fremgår teknisk bistand til et ændringsforslag til L 36 som ønsket af spørgeren.

Jeg agter ikke at stille ændringsforslag om deling af lovforslaget, som ønsket af spørgeren. Det skyldes, at en sådan deling ikke vil følge opdelingen mellem de respektive aftaler, der ligger til grund for lovforslaget.

Ændringsforslag til Forslag til lov om ændring af lov om planlægning, lov om Planklagenævnet og lov om Miljø- og Fødevareklagenævnet (Fremme af vedvarende energi i den fysiske planlægning og effektivisering af sagsbehandling i Planklagenævnet og Miljø- og Fødevareklagenævnet) (L 36) f ministeren for landdistrikter, tiltrådt af:…

a Ændringsforslag om deling af lovforslaget 1) ovforslaget deles i to lovforslag med følgende titler og indhold:

A.

”Forslag til lov om ændring af lov om planlægning (Fremme af vedvarende energi i den fysiske planlægning))” omfattende §§ 1 og 4.

Frederiksholms Kanal 21 1220 København K www.km.dk Telefon 3392 3390 e-post [email protected] Akt nr.: 264001 Dette akt nr. bedes oplyst ved henvendelse til Kirkeministeriet Dato: 16. marts 2023 B.

”Forslag til lov om ændring af lov om Planklagenævnet og lov om Miljøog Fødevareklagenævnet (Effektivisering af sagsbehandling i Planklagenævnet og Miljøog Fødevareklagenævnet))” omfattende §§ 2, 3 og 4, stk. 1.

[Forslag om deling af lovforslaget]

Bemærkninger Til nr. 1 Det foreslås, at lovforslaget deles op i to separate lovforslag, således at der kan stemmes om ændring af lov om planlægning for sig og ændring af lov om Planklagenævnet og lov om Miljø- og Fødevareklagenævnet for sig.

Akt nr.:

Side 2 Louise Schack Elholm / Hans Peter Olsen
0:000:00