svarer 
Lars Aagaard Møller

Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget spørger klima-, energi- og forsyningsministeren, Lars Aagaard, om kommentar til debatindlæg fra Martin Baltser (Fælledby P/S) og Steen Olesen (COWI A/S)

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 37, Spørgsmål 46
Vil ministeren kommentere debatindlægget "Èt ord i loven forhindrer grøn energi i nybyggeri: Nu kan det ændres" af Martin Baltser (Fælledby P/S) og Steen Olesen (COWI A/S), jf. L 37 - bilag 19?

Svar fra mandag den 17. april 2023
Martin Baltser og Steen Olesen foreslår at definitionen af ”bygning” ændres til ”byggeri”, med henblik på at understøtte muligheden for at etablere et energifællesskab ”bag måleren”.

Jeg bemærker, at bilag 19 indeholder de samme argumenter jeg allerede har forholdt mig til i en række tidligere KEF-spm. Jeg vil derfor henvise til mit svar på KEF-spm 2, 36 og 43.
0:000:00