Om  
Lars Seier Christensen
Rasmus Wiinstedt Tscherning

Verdens mest kreative idé kåret i København

Den israelske virksomhed 6Degrees blev kåret som vinder, da Creative Business Cup 2018 blev afholdt i København.

Astrid Johanne Bjørnskov

Tirsdag 27. november blev verdens mest kreative idé kåret af et dommerpanel bestående af fremtrædende erhvervsfolk og investorer. Vinderen af Creative Business Cup 2018 blev den israelske virksomhed 6Degrees, fremgår det af en pressemeddelelse.

6Degrees er en håndfri controller, hvormed mennesker med fysiske handicap kan deltage i det digitale liv. En algoritme tilpasser sig brugerens specielle bevægelse, tilpasser sig de unikke behov og simulerer derved en finger på en touchskærm.

"Gang på gang får vi bekræftet, at deltagerne ikke kun laver forretning, men innovative løsninger eller opfindelser verden har brug for. Vi har set flere tidligere deltagere skabe imponerende virksomheder¨, og det er jeg sikker på, at deltagerne i år også kommer til," siger Rasmus Wiinstedt Tscherning, direktør for Creative Business Network.

Den israelske vinder modtager sammen med æren en præmie på 7.000 euro samt to måneders gratis kontorplads. Danske Heroic Sports udgik ved en af de indledende runder.

Creative Business Cup er støttet af blandt andre Erhvervs- og Vækstministeriet og Københavns Kommune. I dommerpanel sad fremtrædende erhvervsfolk og investorer fra hele verden, heriblandt Lars Seier fra Seier Capital.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Seier Christensen

Formand, Concordium Foundation, adm. direktør, Seier Capital
student (N. Zahles Skole 1981)

Rasmus Wiinstedt Tscherning

Direktør, Creative Business Cup, bestyrelsesmedlem, Det danske kulturinstitut,
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2000)

0:000:00