Om  
Rasmus Øhlenschlæger Madsen
Stine Carsten Kendal

Jurist og humanist i front på Information

Information indleder 2017 med at sætte et nyt kommercielt hold i spidsen for avisen. Rasmus Øhlenschlæger Madsen ansættes som udviklingsdirektør og afløser dermed Stine Carsten Kendal, som blev ny administrerende direktør tilbage i december. 

Information indleder det nye år med en direktionsrokade i den kommercielle afdeling. Morten Stald er ny kommerciel direktør og Rasmus Øhlenschlæger Madsen ansættes som udviklingsdirektør. Det skriver Information i en pressemeddelelse.

Rasmus Øhlenschlæger Madsen er uddannet cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet og tog ligeledes en ph.d. fra Københavns Universitet i 2007. Han får ansvar for Informations udviklingsafdeling, herunder større projekter og partnerskaber, udgivelser, undervisning, særtillæg, podcast og grafik og underbrands iBureauet og Informations Forlag. Han blev ansat på Information i 2015 og har tidligere været redaktionschef på Gyldendal.

Morten Stald er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og har været kommerciel chef på Information siden 2013. I den nye organisering får han ansvar for salg, marketing, abonnementsmodeller, kundeservice, annoncer og Informations arrangementer. Han har tidligere været ansat som bladsalgschef hos Berlingske Media.

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00