Om  
Michael Aage Jensen

Pressens Uddannelsesfond får ny daglig leder

Journalist Michael Aage Jensen er fra 1. april ansat som daglig leder af Pressens Uddannelsesfond (PU) og Mediernes Efteruddannelse (ME).

 

 

Kristian Tolbøll

53-årige Michael Aage Jensen er valgt som afløser for Susanne Blomqvist, der har valgt at forlade posten som daglig leder af Pressens Uddannelsesfond og Mediernes Efteruddannelse efter omtrent seks år på posten. Michael Aage Jensen overtager som daglig leder fra 1. april. 

Det skriver Danske Medier i en pressemeddelelse

Michael Aage Jensen har beskæftiget sig med journalistik i mere end 28 år, hvor han siden sin start på Danmarks Journalisthøjskole i 1988 har opnået bred erfaring med de danske medier. Han har blandt andet tidligere været ansat som journalist for DR, hos BUPL og senest i stillingen som kursus- og kommunikationskonsulent i FSB – Alment Boligselskab.

Michael Aage Jensen får som daglig leder til opgave at fortsætte den udvikling, som Pressens Uddannelsesfond og Mediernes Efteruddannelse har gennemgået i de senere år. Han får særligt til opgave at være med til at imødegå de udfordringer, som efteruddannelsestilbuddene til journalister møder i en tid præget af øget digitalisering af mediernes virksomhed.

Susanne Blomqvist skal i stedet varetage Forsvarets kommunikative opgaver. Hun er ansat som kommunikationsrådgiver fra 1. april. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Aage Jensen

Daglig leder, Pressens Uddannelsesfond og Mediernes Efteruddannelse
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 1992)

0:000:00