Om  
Margrethe Vestager

Vestager får ALT for Damernes Kvindepris 2015

Den danske EU-kommissær Margrethe Vestager modtager ALT for Damernes Kvindepris 2015 for sin mangefacetteret person.

Nikita Selvig

ALT for Damernes Kvindepris går i år til den danske tidligere danske partileder og nuværende EU-konkurrencekommissær Margrethe Vestager. Det skriver Egmont i en pressemeddelelse.

“Margrethe Vestager er en mangefacetteret kvinde, som netop i kraft af det, er et forbillede for mange. Derfor får hun ALT for damernes Kvindepris 2015,” siger chefredaktør på ALT for Damerne Tina Nikolaisen i pressemeddelelsen. Hun nævner Vestagers succes som konkurrencekommissær samt vanen med at strikke under møderne i EU, som eksempler på Vestagers sammensatte person og styrker.

Med prisen følger 25.000 kroner, som Margrethe Vestager har valgt at donere til Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, LMS:

"Mange kvinder er i dag super dygtige, engagerede og tager lange uddannelser, men alligevel har mange et forstyrret spisemønster eller ondt i livet i det hele taget. Det skal der gøres noget ved,” siger årets prismodtager.  

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Margrethe Vestager

Ledende næstformand, EU-Kommissionen, kommissær for konkurrence, formand for Kommissærgruppen om et 'Europa Klar til den Digitale Tidsalder', fhv. minister, politisk leder & MF (R)
cand.polit. (Københavns Uni. 1993)

0:000:00