Christian Friis Bach
 svarer 
Jacob Jensen

Er ministeren bekendt med, at der igen er rejst kritik af Fiskeristyrelsens kontrol med ulovligt fiskeri efter muslinger i Limfjorden?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Miljø- og Fødevareudvalget, Spørgsmål 473

Er ministeren bekendt med, at der igen er rejst kritik af Fiskeristyrelsens kontrol med ulovligt fiskeri efter muslinger i Limfjorden? Vil ministeren oplyse, hvornår en redegørelse herom fra Fiskeristyrelsen er klar og bliver oversendt til Folketinget?

Svar fra mandag den 4. marts 2024

Der er noget der tyder på, at Fiskeristyrelsens forvaltning af motorkraftområdet ikke har været tilfredsstillende. På den baggrund har Fiskeristyrelsen sat gang i en grundig gennemgang af motorkraftområdet, som jeg ser frem til at modtage.

Fiskeristyrelsens gennemgang forventes klar i løbet af første halvår af 2024. Folketinget vil i den forbindelse også blive orienteret om Fiskeristyrelsens gennemgang af sagen.

Jeg vil derefter træffe beslutning om, hvorvidt der er behov for at genbesøge reglerne på området eller andre tiltag.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00