Katrine Robsøe
 svarer 
Morten Bødskov

Vil ministeren, med henvisning til, at ændringsbekendtgørelsen for havplanen har været i national høring og ESPOO-høring, oversende samtlige høringssvar?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Erhvervsudvalget, Spørgsmål 221

Med henvisning til, at ændringsbekendtgørelsen for havplanen har været i national høring og ESPOO-høring i 10 uger med frist 5. februar 2024 bedes ministeren oversende samtlige høringssvar. Vil ministeren samtidig oplyse, hvornår han forventer at kunne oversende et samlende høringsnotat og hvordan ministeren har i sinde at inddrage forligskredsen i forhold drøftelser af evt. ændringer i implementeringsplanen på baggrund af høringssvarene i både den nationale høring og i ESPOO-høringen? Vil ministeren samtidig oplyse, hvornår han forventer at kunne oversende et samlende høringsnotat og hvordan ministeren har i sinde at inddrage forligskredsen i forhold drøftelser af evt. ændringer i implementeringsplanen på baggrund af høringssvarene i både den nationale høring og i ESPOO-høringen?

Svar fra onsdag den 17. april 2024

Som det fremgår af Aftale om Danmarks Havplan den 7. juni 2023 vil aftalepartierne blive forelagt resultatet af den offentlige høring, inden havplanen udstedes endeligt.

Som jeg har oplyst aftalepartierne om den 15. marts 2024, forventer jeg, at aftalepartierne vil blive indkaldt til et møde i slutningen af april eller starten af maj. Aftalepartierne vil forud for mødet modtage et høringsnotat samt høringssvar.

Høringssvarene til ændringsbekendtgørelsen er nu tilgængelige på havplan.dk.

0:000:00