svarer 
Joy Mogensen

Kirkeudvalget spørger kirkeministeren, Joy Mogensen, om kommentar til henvendelse af 9/3-20 fra Landsforeningen af Menighedsråd om Landsforeningens bidrag til den grønne omstilling mv

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 79, Spørgsmål 1
Vil ministeren kommentere henvendelse af 9. marts 2020 fra Landsforeningen af Menighedsråd om Landsforeningens bidrag til den grønne omstilling mv., jf. B 79 - bilag 1?

Svar fra fredag den 17. april 2020
Jeg ser meget positivt på henvendelsen af 9. marts 2020 fra Landsforeningen af Menighedsråd, som bekræfter, at der i såvel folkekirken som i de tilknyttede interesseorganisationer er stor interesse for og vilje til at arbejde med den grønne omstilling.

Som jeg oplyste under 1. behandlingen af B 79, er jeg allerede i dialog med folkekirkens mange aktører om, hvordan vi bedst muligt gør folkekirken endnu mere grøn.

I det videre arbejde er der behov for at få afklaret en række spørgsmål, og i den forbindelse lægger jeg vægt på at få inddraget så mange som muligt i den videre proces, herunder naturligvis også Landsforeningen af Menighedsråd.

Derfor vil Kirkeministeriet i løbet af foråret bl.a. invitere Landsforeningen af Menighedsråd til et møde om det kommende arbejde med den grønne omstilling.

Kanal 21 1220 København K www.km.dk Telefon 3392 3390 Telefax 3392 3913 e-post [email protected] Akt nr.: 95068 Dette akt nr. bedes oplyst ved henvendelse til Kirkeministeriet Dato: 17. april 2020 Joy Mogensen / Kasper Hyllested
0:000:00