Cisus sekretariatsleder gennem 18 år fratræder

Erik Vithner stopper efter 18 år som sekretariatsleder i Cisu, fordi han vil lette presset på sig selv.

Erik Vithner
Erik Vithner Afgående sekretariatsleder, Cisu
Jeef Bech
Jeef Bech (61) Faglig leder, CISU

Erik Vithner træder efter 18 år som sekretariatsleder i Cisu – Civilsamfund i Udvikling tilbage.

Han går pension for at passe på sig selv efter 47 år på arbejdsmarkedet og få tid til andre interesser, oplyser Cisu i en pressemeddelelse.

"Jeg har i de seneste par år haft mange signaler om, at det snart var på tide at lette presset på mig selv og min krop," siger han i pressemeddelelsen. "Jeg er rystende nervøs ved at forlade alt det politiske, strategiske og faglige arbejde, som har fyldt langt det meste af mit liv".

Erik Vithner var sekretariatsleder i BUPL fra 1983 til 1996 og afdelingsleder i Mellemfolkeligt Samvirke fra 1996 til 2002, hvorefter han blev sekretariatsleder i Cisu, som repræsenterer 270 danske organisationer med fokus på udviklingsarbejde.

Cisu vil som følge af Erik Vithners afgang have en "koblet ledelse", hvor Erik Vithner og faglig leder Jeef Bech deler ansvaret. Cisu vil arbejde på at ansætte en souschef, som skal have ansvaret sammen med Jeef Bech.

Erik Vithners sidste dag, hvor han har ledelsefunktion, er 3. juli. Han vil være ansat i Cisu indtil udgangen af september. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal