Danske Bank udnævner ny driftsdirektør

Hollænderen Frans Woelders er Danske Banks nye driftsdirektør. Han kommer fra en stilling som koncerndirektør i Royal Bank of Scotland.

Frans Woelders
Frans Woelders Kommende driftsdirektør, Danske Bank, digital chef for privatkundeforretningen, Royal Bank of Scotland

54-årige Frans Woelders er ny driftsdirektør i Danske Bank med tiltrædelse senest juni 2020. Det oplyser Danske Bank i en selskabsmeddelelse.

Frans Woelders har senest været digital chef for privatkundeforretningen i Royal Bank of Scotland. Han har desuden erfaring som rådgiver for kapitalfonden Bain, Bain & Co og som direktør for retail banking i ABN AMRO Bank.

Administrerende direktør i Danske Bank, Chris Vogelzang, udtaler følgende om den nye driftsdirektør:

"Han har stor erfaring fra ledende stillinger inden for den finansielle sektor og har leveret rigtig gode resultater både inden for i og retail banking og i forhold til at bringe disse områder tættere sammen. Det betyder, at han har et særligt godt udgangspunkt for at understøtte vores ambitioner om udviklingen af forretningen de kommende år, hvor vi vil investere i yderligere digitalisering på tværs af banken."

Ifølge Berlingske kan Frans Woelders tiltrædelse ses i lyset af en større ledelsesrokade, som Chris Vogelsang indledte i september. Her forlod Jim Ditmore stillingen som driftsdirektør.

Frans Woelders tiltræder senest som driftsdirektør 1. juni 2020. Han har en bachelor i computervidenskab fra HTS Amsterdam.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal