Danske Rederiers EU-chef stopper

Efter cirka 12 år i Bruxelles for Danske Rederier og tidligere for Finans Danmark vender Jens Valdemar Krenchel nu tilbage til Danmark.

Jens Valdemar Krenchel stopper som Danske Rederiers chef i Bruxelles.

Det skriver Jens Valdemar Krenchel på LinkedIn.

De sidste næsten tre år Jens Valdemar Krenchel haft stillingen som chef for brancheorganisationens EU-chef. Men nu stopper han. Før han kom til Danske Rederier, var han EU-chef for Finans Danmark i Bruxelles i næsten ti år. Men nu er tiden kommet for Jens Valdemar Krenchel til at vende tilbage til Danmark.

”De seneste tre år har været utroligt interessante. Den rolle, som søbåren transport spiller som facilitator af global handel og det utal af komplekse lovgivningsmæssige spørgsmål er fascinerende. Skibsfartens overgang væk fra fossile brændstoffer til nye brændstoffer er et løbende emne, som også er utrolig interessant at følge”, skriver Jens Valdemar Krenchel på LinkedIn.

Ifølge ShippingWatch ved Danske Rederier endnu ikke, om Jens Valdemar Krenchels stilling i Bruxelles skal overtages. Organisationen overvejer nemlig sit ”fremtidige setup i Bruxelles”.

Jens Valdemar Krenchel er uddannet jurist og er tidligere konstitueret dommer ved Østre Landsret og seniorrådgiver for Dansk Industri.

Omtalte personer

Jens Valdemar Krenchel

fhv. EU-chef, Danske Rederier, tidl. EU-chef, Finans Danmark, tidl. konstitueret dommer, Østre Landsret
Cand.jur

    Politik har aldrig været vigtigere
    Få gratis nyheder fra Danmarks største politiske redaktion
    Ved at tilmelde dig Altingets nyhedsbrev, accepterer du vores generelle betingelser