DF henter ny afdelingschef hos Forsvarsministeriet

Dansk Folkeparti har ansat nuværende souschef i Forsvarsministeriet, Alexander Søndergaard, som chef for nyoprettet politisk afdeling.

Alexander Søndergaard
Alexander Søndergaard Tiltrædende chef (1/5 2020), Politisk Afdeling, Dansk Folkeparti, souschef, Forsvarsministeriet
Jesper Beinov
Jesper Beinov (48) Pressechef, Dansk Folkeparti

DF har oprettet en ny politisk afdeling som en del af partiets organisation på Christiansborg, og har netop fundet manden, der skal stå i spidsen herfor.

Det skriver partiet i en pressemeddelelse.

Valget er faldet på nuværende souschef i Forsvarsministeriet, 30-årige Alexander Søndergaard. Han tiltræder som chef for den nye afdeling hos Dansk Folkeparti senest 1. maj.

"Med oprettelsen af politisk afdeling og ansættelsen af Alexander Søndergaard styrker vi politikudviklingen i Dansk Folkeparti og bistanden til folketingsgruppen for at tilsikre, at partiet bliver ved med at være en nyskabende og markant stemme i dansk politik," siger pressechef Jesper Beinov i forbindelse med ansættelsen.

48-årige Jesper Beinov, der tiltrådte i februar, har det øverste ansvar for både pressetjenesten og den nye politiske afdeling, der tilsammen udgør knap 20 medarbejdere.

Alexander Søndergaard har gennem en årrække varetaget forskellige stillinger i Forsvarsministeriet. Han har en kandidatuddannelse i international sikkerhed og folkeret fra Syddansk Universitet, og han er uddannet premierløjtnant fra Hærens Officersskole.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal